xeiNu isimli üyenin son içerikleri

1. X

PlayStation 5 ekranda mavi noktalar belirdi.

Arkadaşlar konsolumda bir sorun var. Oynatınca önce ekran gitti, sonra düzeldi. Daha önce bu olay başına gelen var mı? Reddit'te bir kişinin başına geldiğini gördüm. Orada da çözüm bulamadım. Video atamıyorum ama grain gibi bir efekt var, mavi.
  2. X

MSI G2412 ÇİFT EKRANDA SORUN

Merhaba benim MSI G2412 model monitörüm var. HP Omen 16 cihazıma bağlayıp kullanıyorum ancak laptopumun ekranını açıp çift monitör gibi kullanmak istediğimde ilk 4-5 dakika sorun yok. 4-5 dakika sonra, yarım saniye-1 saniye aralıklarla monitör ekranında gitgel oluyor. Laptopun ekranı kapalıyken...
  3. X

SteelSeries Apex 7 TKL Cızırtı Sesi

Merhaba, bende steelseries apex 7 tkl modeli var fakat ekranından cızırtı sesi geliyor. İlk aldığımda gelmiyordu veya fark etmedim. Yaşayan var mı daha önce?
  4. X

HDMI 2.1 İLE 165HZ ALMA

Merhaba dostlar ben itopya üzerinden MSI G2412 170HZ (normalde 165 oc ile 170) monitör siparişi verdim. Monitörün kutu içeriğinde bir adet displayport kablosu geliyor fakat sorun şu ki kullanacağım laptopta displayport girişi yok. HDMI 2.1 kablo alsam ve monitöre bağlasam 165hz görüntü alır mıyım?
  5. X

50K Gaming Laptop Önerisi

Merhaba, 2 ay önce buradanda tavsiye alarak 4060 i7 13700HX configli HP Omen 16 aldım. Aldım alalı çok başımı ağrıttı ve şu an serviste yarın iade işlemlerini başlatacağım. 50K bandında gaming laptop önerir misiniz mümkünse HP olmasın. Bilgisayarda, Unity, UE5, Photoshop, After Effects, Premiere...
  6. X

HP Omen 16 ekran ve klavye gidiyor.

Merhaba, HP Omen 16 cihazımda bugün anlamadığım bir sorun oldu. Kardeşim Fortnite oynarken ekranin birdenbire gittigini soyledi bilgisayarin fanlari calisiyor ama ne ekran var ne klavye isigi acma kapama tusu isigida yanmiyor. Bilgisayari gucten kesip sarjinin bitmesini bekledim. O sekilde...
  7. X

HP Omen 16 2023 aşırı yüksek sıcaklık.

Arkadaşlar bu sıcaklıklar ne böyle cidden aklım almıyor ROG Strixden geçtim yüksek sıcaklık şikayetiyle Omen 16 2023 için soğutması iyi diyorlardı videolarda da gayet iyiydi normalde bu tarz bir şey yoktu alalı daha 1 hafta oldu olmadı sayılır. Valorantta da işlemci sıcaklıkları böyle 97-98...
  8. X

HP Omen 16 Ekran Kartını Kullanmıyor

tamamdır ben oyunda denememiştim ana menüde bu değerleri veriyormuş oyun içi ve benchmarkta 180-200 veriyor ekran kartını çalıştırıyor
  9. X

HP Omen 16 Ekran Kartını Kullanmıyor

Arkadaşlar ekran kartını neden kullanmıyor? FPS Sınırlayıcı yok, vsync kapalı, mux açık. i7 13700hx 4060 8gb valorant cs go minecraft gibi oyunlarda ekran kartını kullanıyor
  10. X

HP Omen 16 60FPS Valorant Sorunu

Omen HUBda discrete secenegi yok attigim ekran var sadece guncelleme falan mi gerekiyor advanced optimus yaziyor sadece
  11. X

bu şekilde bir ekran var nvidiayı seçiyorum ne yapmalıyım 1693925371 BIOStan discrete açtım sorun çözüldü
  12. X

öyle yaptım değerler bu şekilde
  13. X

Valorantta tüm fps sınırlayıcılar kapalı nvidia denetim masası ve omen gaming hubda 4060 seçili
  14. X

Arkadaşlar, HP Omen 16 i7 13700HX RTX 4060 8GB 16GB Ram configli cihazım bugün geldi. Vsync kapalı, Nvidia GPU kullanıyor, şarja takılı neden 60 fps veriyor anlayamadım bilen var mı? @HmzaY sizde Omen vardı rahatsız ediyorum biraz ama bakar mısınız? Teşekkürler.
  15. X

Asus tuf vs Hp victus

4050 R9 7940HS configli Asus TUF A15 var arkadaşımda aldığımız gün anakartı yandı servise verdik. 20 gün sonra anakart değişimiyle cihazı geri aldık. FurMark testinde ekran kartı sabit 86 derecede çalıştı. Valorant girdiğimizde işlemci stabil 89-90da seyretti. Bence Valorant için düşük...
Geri