evet bu sistem daha iyi olmuş ama dediğim gibi beyaz dan pek vaz geçmek istemiyorum
1758385984
çok da güzel dizdim denemez herkes pahalı diyor :D ama aslında doğru söylüyolar sırf görünüş için de performans dan vaz geçiyorum ama zaten şu anda kullandığım sistem de bana yetiyo ama upgrade yapmak...
zaten onları önceden aldım merak etme dandik şeyler değiller
1758385786
evet haklısınız baya pahalı bir sistem ama olsun görünüşü çok hoşuma gitti parçalarda uyumluluk sorunu vs yada darboğaz yoksa sıkıntı yok benim için yorumunuz için teşekkürler
merhaba öncelikle yorumunuz için teşekkürler amd kesinlikle almayacağım bunu belirtiyim driver sorunu çok var şu anki sistemim amd garip garip şeyler var tabi şansa bağlı da olabilir neyse nvdia tercih edeceğim bir de evet kesinlikle dedikleriniz doğru anakart daha iyimiş o ama ben biraz da...
amd iyi olabilir ama amd pek sevmiyorum driver sorunu çok var şu anki sistemim amd o yüzden nvdia tercih edeceğim dediğiniz işlemci kesinlike çok iyi ama biraz daha pahalı oluyor öyle
1758384992
hazır sistem pek sevmiyorum ayrıca beyaz sistem toplayacağım
1758385033
merhaba dediğiniz doğru...
Merhabalar ben 85.000 TL ye oyuncu bilgisayarı topluyorum bu bilgisayarda amacım 2k grafiklerde yüksek ayarlarda rahat bir şekilde 60 FPS üstü oyun oynamak bu arada topladığım parçalarda bir uyumsuzluk problemi var mı onlara da bakarsanız sevinirim. Ayrıca sistemde donma kasma veya DROP sorunu...
Merhaba, benim RX 6600 ekran kartlı bir sistemim var ve ben ekran kartımı değiştirmek istiyorum. Şu anki işlemcim i5 12400F benim almayı planladığım ekran kartı ise RTX 5060 Ti ama yanlış bilmiyorsam bu işlemci ve ekran kartı darboğaz yapacak ama yeni bir işlemci alana kadar bu ekran kartı ve...