teşekkürler atk gibi mouselara da baktım ama kulaklık ve laptop asus diye asus mouse almaya yakınım. mousepad de qck kullanıyodum baya iyi ama dikişsiz olması çok kötü bileğimden dolayı soyuluyor
Bu mouse alınır mı hem de cashback var 2.7k ya geliyor. Palm gibi tutuyorum tam palm değil ve elim 20cm. Ayrıca çıtırdan mousepad öneriniz varsa beklerim.
mediamarkttan 3 gün önce indirimde i5-14450hx ve rtx 5050 li asus tuf f16 laptopu 52k ya aldım. şu anda gaming gen trde aynı modelin i7 14650hx li modeli 52k fakat hiç yorumu olmaması dikkatimi çekti sizce aldığımı iade edip internetten onu almaya değer mi
bu da linki...
teşekkür ettim ama asusa daha yakınım çok fazla fps oynayan birisi değilim genel olarak mühendis gibi kullanıcam bir de laptop + kulaklık asus olursa mouse da olursa ekosistem iyi olur gibime geldi
Asus Galdius III wireless modeli alınır mı fiyatı gaming gen tr de 3.7k elim 20cm ve palm/fingertip arası tutuyorum. Bundan tamamen bağımsız Asus rog Pelta wireless kulaklık da önerir misiniz 6.9k ancak 2k cashback ile 4.9k ya geliyor.
hyperx cloud 3e herkes tiz ve baslar çok kötü vs vs demiş. bazı incelemelerde ekolayzer ayarı yapıldıktan sonra bu sorunu çok çok düşürebileceğimizi ve ayarı yapılmış cloud3 ün üst segment kulaklıklara ulaşabildiğini söylüyorlar. bir de 50k laptop aldım üniye başlıcam sizce wireless kulaklık...
fiyattan biraz kısarak asus tuf alıp aradaki farka 16gb ram daha alarak 32gb ram kullanabilirsiniz tabii soğutma ve ekran hz vs. daha düşük olucak ama tuf f16 kullanıyorum ben memnunum