Xelushy isimli üyenin son içerikleri

1. Xelushy

Rog Strix Xg27aqwmg - Gıgabyte Mo27u2 Hangi OLED Monitör Alınır?

Tam anlatamadım kusura bakmayın :D evet ondan dolayı
  2. Xelushy

Reddit ten baktım Vrr den dolaymış. Vrr kapatınca düzeldi ama onu açıp oled anti flicker açınca da en aza iniyormuş öyle yapacağım büyük ihtimalle ama oled anti flicker kullanmak için de uniform brightness kapalı olması lazım.
  3. Xelushy

Memnunum genel olarak renklerini beğendim monitör her kapanınca otomatik piksel temizlemesini de yapıyor. Proximity sensör de çalışıyor ekrandan kalktıktan 5 dk sonra otomatik kapanıyor monitör.
  4. Xelushy

Merhaba selamlar hocam monitör geldi genel olarak beğendim ölü piksel yok bende gray banding de çıkmadı tabi ileride ne olur bilemem de sadece bir şey çok rahatsız etti beni neyden kaynaklandığını da bulamadım şimdi alt tab ta sekmeleri değiştirince böyle başka bir uygulamaya da sekmeye geçince...
  5. Xelushy

🔥İndirim Aoc Q27g41zdf 26.5" 240hz 0.03ms Qhd Qd-OLED | 19.999 TL

aoc monitör alınmaz .
  6. Xelushy

Anladım hocam bi gelsin bakalım monitör deneyim sağlamış olurum en kötü çok kötü bi monitör alıyormuşum gibi hissettim forumda dolaşa dolaşa :D
  7. Xelushy

o bütçelere çıkamadım yoksa iyi monitörmüş gerçekten hocam
  8. Xelushy

Haklısın hocam ama metin okunurluğu hani çok ön planda değil benim için sadece yazıları okurken böyle çok bozulma olmasın yeter. Gıgabyte Mo27u2 ye baktım yazılım güncellemesi çıktığından beri hiç almamış. Çerçevesi bana biraz büyük geldi. Estetik olarak da çok beğenmedim. Ama 4k oluşu ve qd...
  9. Xelushy

[H3 id='Xg27aqwmg+aldm+hocam+zmez+diye+dnyorum+30k+fiyata']Xg27aqwmg aldım hocam üzmez diye düşünüyorum 30k fiyata[/H3]
  10. Xelushy

[H3 id='mo27u2+den+piman+olmam+demi+hocam+yazlmlar+falan+da+iyiymi+bir+de+amazon+zerinden+alacam+oda+biraz+gven+veriyor+herhangi+bir+sorun+vb.']mo27u2 den pişman olmam demi hocam yazılımları falan da iyiymiş bir de amazon üzerinden alacağım oda biraz güven veriyor herhangi bir sorun vb.[/H3]...
  11. Xelushy

Merhaba arkadaşlar uzun süredir monitör arayışındayım 2k ve 4k oled monitörlere bakıyorum bütçem maximum 35 36k civarı bu 3 monitör ü buldum araştırdım. Odam çok güneş almıyor ekran yansıması sorun olmaz. Doğru renk ve metin okunurluğu istiyorum. Hangisini önerirsiniz? Başlığa sığmadığı için...
  12. Xelushy

❌İndirim Bitti! Amazon İndirim Kuponları

eyvallah legolarda geçiyormuş 300 tl lik olanı kullandım.
  13. Xelushy

🔥YOUTUBE PREMIUM + NORD VPN 3 AY UCRETSIZ (Microsoft 365 1 yıl Free Öğrenci ile)

bitmiş olarak gözüküyor kampanya
  14. Xelushy

❌İndirim Bitti! Öğrencilere Microsoft 365 premium ve LinkedIn premium kariyer 12 ay ücretsiz!

yok olmuyor 10 tane kart denedim sıkıntı var herhalde şu an
Geri