Xelushy isimli üyenin son içerikleri

1. Xelushy

🔥YOUTUBE PREMIUM + NORD VPN 3 AY UCRETSIZ (Microsoft 365 1 yıl Free Öğrenci ile)

bitmiş olarak gözüküyor kampanya
  2. Xelushy

🔥İndirim Öğrencilere Microsoft 365 premium ve LinkedIn premium kariyer 12 ay ücretsiz!

yok olmuyor 10 tane kart denedim sıkıntı var herhalde şu an
  3. Xelushy

🔥İndirim Öğrencilere Microsoft 365 premium ve LinkedIn premium kariyer 12 ay ücretsiz!

kart sürekli hata veriyor neden öyle :D
  4. Xelushy

❌İndirim Bitti! 4300 TL HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah

mağazadan teslim aldım ilk deneyimlerimi aktarayım. Bundan 2 ay önce Razer blackshark v2 pro 2023 kullanmıştım ve ses seviyesinden memnun değilim dip ses falan vardı iade etmiştim. Bunda da ses seviyesi çok az ama bazı eq ayarlarıyla sesi güzel hale getirebiliyorsunuz. Ağırlığı farkedilmiyor...
  5. Xelushy

🔥İndirim Fascholle Dynamic Oyuncu Koltuğu 3799₺!

satıcı güvenilir merak etmeyin
  6. Xelushy

Rehber I.R.O.N. Güç Kaynağı (PSU) Tier List – Alpha | 2025

O doğru hocam toplam da 3 tane oluyor daisy chain kullanmak istemezsek bir tanesi boşta kalacak. 1 tanesini daisy chainden 1 tanesini de tekli de kullanınca da çok kablo karmaşası oluyor. Hani ben 2 tane tekli 1 tane de daisy chain varmış sanmıştım öyle değilmiş sağlık olsun.
  7. Xelushy

80 bin tl sistem önerisi

Afedersin de hocam, bunun bilgisizlikle ne alakası var acaba? Adamın 80K bütçesi var. Hem ileriye dönük olması açısından hem de estetik görünmesi açısından sıvı soğutma tercih edilebilir dedim. 80K bütçeye kule tipi soğutucu mu alsın?
  8. Xelushy

PCIe 6+2 pin 850w x1 yazıyor 1 kutuda böyle çift pci girişte 1 tane hocam ben mi yanlış bakıyorum
  9. Xelushy

Merhaba hocam bu raijintek cratos 850w da ayrı ayrı 2 tane pci express yok 1 tane tekli 1 tanesi de 1 taneden 2 tane var sitesinde ki fotoğraflarda 2 tane tekli 1 tane 2 li gözüküyor. Ekran kartı da 2 girişli çoğaltılmış olarak kullandım mecburi. 1000w da ayrı ayrı çıkıyormuş :/
  10. Xelushy

80 bin tl sistem önerisi

kaliteli 240mm de işini görür de kule tipi ile biraz zor gibi
  11. Xelushy

80 bin tl sistem önerisi

Amd ryzen 7 7800x3d 9070xt istediğin kasa 850w kaliteli psu asus prime b650m r yada bütçene bağlı daha iyi bir şey alabilirsin. 2x16 ddr5 ram 6000 mhz cl36 cl30 arası alırsan daha iyi olur. Sıvı soğutucu 360mm 1tb ssd bu şekilde hazır sistemlere bakabilirsin.
  12. Xelushy

İncehesap? Yurtiçi kargo? Suç kimde, hakkımı nasıl aramam gerek?

Hocam burada ki sorun ürünün kutusunun ıslanması ve kargoyu teslim almaman iade edilir ve sana aynı ürün verilir adamlar sana niye bi tık üstünü versin kargoda böyle şeyler olur o da senin başına gelmiş kargodan iade işlemi başlatılır ve aynı ürün sana gönderilir.
Geri