xemlod isimli üyenin son içerikleri

1. X

CSM KAPATMA SONRASI SİYAH EKRAN

Yardım!
  2. X

zaten var TechPowerUp GPU-Z üzerinde destekğı yinede GOP ile yaptım ama olmuyor hiç bir türlü csm kapalı olunca görnütü alamadım sonradna başka kart takip eski haline getirince calsıtı
  3. X

Dostlar ben farklı ekran kartı ile görüntü alırım benim derdim rx580 de böyle bir sorun oluyor daha önce kuzenimin taktım geldi benim kart niye böyle yabancı forumdada bilgi yok
  4. X

Bios pilini tak çıkar yaptım gücü kestim ama olmuyor yine ekran kartı alıp eski haline getircem kuzenin 1660 ile onda csm kapalı olsa bile görüntüyü veriyor benim eşsek rx580 vermiyor
  5. X

Selam arkadaşlar, Windows 10 işletim sistemi kullanıyorum. FACEIT başlayacağım diye girdiğim yolda sonu hüsran oldu. Secure Boot bost açık progam hata veriyordu ben de açtım csm kapatıp. Sonrasında PC açılıyor, fanlar dönüyor ama görüntü vermemeye başladı. 1660ti var kuzenimde görüntü alıyor...
  6. X

Çözüldü✓ Csm sonrası siyah ekran

1660 takarak sorunu çözdüm csm modu açtım rx580 taktım sorun çözüldü sağolun.
  7. X

Arkadaşlar akşam 1660 veya 1650 kart taksam görüntü alabilir miyim? Son kez öyle denemek istiyorum maaşı alınca en kötü servise götürcem bişi yazar mısınız net
  8. X

Nasıl açılmaz ya kim uğraşacak şimdi servisle neyse yapacak bişi yok
  9. X

Sanmıyorum hocam sadece temas edecek şekilde yaptım zaten boş pindi yaptığım yer csm kapatıp secure boost açmayı denedim sonrasında siyah ekran kalıp durdu hiç bir şekilde ekran gelmedi ram soktum taktım güç boşaltma bios pilini çıkardım bekledim hiç bir şekilde verim alamadım. 1660 bir kartla...
  10. X

Güç yokken csr sıfırlama yerine koydum kanka öyle gördüm bios sıfırlamak için
  11. X

Dün gece yaptım ama sonuç alamadım sabah bios soktum evden çıktım akşam kuzenin 1660 ekran kartı ile deniyecem umarım sonuç alırım sağolun
  12. X

Yaptım ama alakası yok olmadı zaten.
  13. X

BİOS GÜNCELDİ
  14. X

SELAM İYİ FORUMLAR BEN CSM KAPATIP SECURE BOOST AÇAYIM DEDİM AMA PC AÇILMIYOR SİYAH EKRAN KALIYOR BİOS PİLİNİ ÇIKARDIM SORUN ÇÖZÜLMESİ BİOS PİNLERİNİ TORNAVİDA İLE YAPTIM SIFIRLAMA AMA HALA SİYAH EKRAN GİGABYATE B450M SH2 ANAKART EKRAN KARTI RX580 8GB ASUS
  15. X

DX3200-B0 MODEM SORUN

Arkadaşlar selamün aleyum ben bügün sabit ip aldım ancak 80 port açamıyorum sebebide uzak yönetimden http acık olduğu için. kapanmıyorda ip yazdığımdada modeme yondendiriyor.. RESİMDE GÖRDÜĞÜMÜZ GİBİ FABRİKA AYARLARINA ALDIM ANCAK HİÇ BİR ŞEKİLDE KAPANMIYOR!
Geri