Merhaba, herkese iyi günler dilerim. Almanya'da yaşayan bir arkadaşım bana DHL ile bir kargo gönderdi. Ancak, DHL kargoyu aldıktan sonra herhangi bir fiş ya da takip numarası vermemiş. Arkadaşım, sistemi çok bilmediği için bu durumu sorgulamamış ve sadece benim telefon numaramı vermişler. Aradan...
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Arkadaşıma Almanya'dan ayakkabı aldırdım. O oradan kargoya verecek ama gümrükte bir problem çıkar mı? veya ekstra bir ödeme yapar mıyım?
Başlığı nasıl yazacağımı bulamadım. Smoke flash çalışırken bir kod vardı mesela smoke attım kodu girince aynı smoke otomatik atılıyordu. Onu bir türlü hatırlayamadım.
arkadaşlar klavye çok güzel gerçekten ama beni kanser edecek. yazılım kursuna gidiyorum ve bir sürü farklı işaret var ve hepsi saçma sapan şekilde yapılıyor. ters tek tırnak işaretini hala bulamadım. bu kombinasyonların yazdığı yer de yok. kitapçıkda da yok. istediğim işaret esc tuşunun altında...
Hocam selamlar konuyu halletim gibi ama hala bir kaç sorum var. Öncelike windows üzerinden ekran laptop ekranı olarak gözüküyormsu galiba o yüzden hz düsükmüs. onu monitör olarak ayarladım 59hz olarak ayarlamıs o yüzden kasmalar varmış onu düzelttim. ama simdi mesela ayarlardan ekran ayarlarına...