Çok anlamadığım için inanılmaz aradayım hani biri deseki net şu direkt alıxam taksitle faiz olmadığı için sıkıntı olmuyor ödemekte yani oyun oynaycağım biraz video editi de deneyeceğim direkt al diyebildiğin varsa alayım
Kanka ben yurt dışındayım o yüzden burada faiz haram olduğu için 0 faiz 6 ay taksitle alıcam
1702913428
Önerilerin var mı bana atsan buradaki fiyatlarına baksam
Teşekkür ederim 4070 olduğu için aslında aklım onda kalmıştı biraz daha bakacağım belki aynı fiyatlarda iyisini bulabilirsem sizin önerebileceğiniz bişey var mı burada genel olarak ordan daha ucuz fiyatlar
1701887714
Şu yüzden soruyorum ben sadece asuslara baktım en iyisi diye pek fazla bilgim...
Şu an abu dhabiye çalışmaya geldim laptop alacağım bu laptop tl ile (4070li) 33.460 tl yapıyor fiyat olarak ve içindeki parçalara bakıldığında nasıl yardımcı olur musunuz?
1701883717
(4060lı)Bu da 36.430 TL'ye geliyor
Ford fiesta 2013 model araç var aküsü bitti doldurunca da bitiyor yenisini alacağım ama araçtan anlamıyorum en iyisini almak istiyorum bilen arkadaşlar yrdımcı olursa sevinirim
Gamepower ogre klavyem var q klavye ama tuşları değilti nasıl oldu anlamadım ingilizce klavyeye dönüştü ü, i ve ş gibi harflere basınca yan çizgi veya noktalama işaretleri çıkıyor nasıl düzelir