bize sunduğun ilana bakarsan ilan başlığında pivot yazıyor bu şimdiki attığınız cihazla bizlere öneri olarak sormuş olduğunuz cihaz aynı değil iyi akşamlar
dediklerimi deneyebilirsin ayrıca farklı cihazlarda deneyip bu sorunun olup olmadığını kontrol edebilirsiniz yoksa sadece sizin cihazınızdamı var bu sorun bunu tespit edip diğer dediğim çözümleri deneyebilirsiniz
merhaba normalde ilerleyecek bir sorun değildir fakat paylaşmış olduğunuz resimden görüyorumki işaretlediğiniz yer haricinde alt kısım özellikle sol alt kısımda çok fazla ışık sızması sorunu var bunları nasıl kontrol edip ülkemizde sorunsuz diye satıyorlar anlamış değilim emin olabilirsiniz...
merhaba 5ghz bağlantı sadece aynı odada ve modeme çok yakın yerlerde sadece sağlıklı olarak kullanabilirsiniz eğer modemden uzakta iseniz ara ara kopması çok normaldir 5ghz yapısı gereği böyledir ayrıca modem ayarlarınızdan modemin arayüzüne girip 2.4 ghz bağlantı kanalını 1 6 11 bu kanallardan...
kurumsal marka kasalardan kesinlikle uzak durmalısın çok sağlam cihazlardır bu tartışmasız fakat kullanmış oldukları donanımlar örnek vermek gerekirse anakart fan özellikle power supply bunlarda herhangi bir sorun yaşarsan bozulan parçasını bulman çok zor ve masraflı olacaktır kesinlikle...
contact spreyler var fakat kesinlikle detaylı temizlik yapacaksanız bunu ev kullanıcılarına önermiyorum üzerinizdeki statik elektrik bile donanım bileşenlerinize zarar verebilir aklınızda bulunsun bu tür elektronik ürünlere temas etmeden önce kesinlikle varsa bir eldiven kullanmanız yoksa eğer...
sizin bilgisayarınızın veya akıllı tahtanın gpt olup olmamasıyla yaşamış olduğunuz sorunun hiç bir alakası yok birşeyi yanlış veya eksik yapıyorsunuz veya akıllı tahtanın satıcısı ile görüşüp destek alabilirsiniz iyi günler
merhaba öncelikle farklı usb portlarına takmayı deneyebilirsiniz olmazsa rüsus programı ile mbr olarak iso hazırlayıp flash diski böyle deneyin belki akıllı tahta yazılımı içerisinde dışardan girişlere bağlı koruma programları olabilri örnek vermek gerekirse deep freeze programları gibi kolay gelsin
merhaba öncelikle artık full hd tv alınmaz yazık günah o para full hd tv cihazlara verilmez 4k cihazlara bakın derim bütçenizin üzerine biraz daha ekleme yaparak 4k tv alın derim ben seg veya vestel ikiside verstelin ürünleri yıllardır kullanıyorum evimde en ufak sorun yaşamadım hem tv hemde...