Xeowa isimli üyenin son içerikleri

1. X

Uyku moduna geçince görüntü gelmiyor

Muhtemelen ondandır hocam. PC'nin uykuya geçmesi Windows ayarları ile alakalı. Ekran kartı ile alakalı olduğunu zannetmiyorum. Monitörü de kontrol ettiyseniz düzelmiştir sanırım.
  2. X

Uyku moduna geçince görüntü gelmiyor

Monitör ayarlarını kontrol ettin mi? Belki monitörün kendini beklemeye alıyor olabilir.
  3. X

Çözüldü✓ SSD yer problemim...

Program Files içini de bir atabilir misin?
  4. X

HDD SIFIRLAMA NASIL YAPARIM ACİL YARDIM

Bilgisayarına format at. Format atarken karşına çıkan disklerin tamamını biçimlendirerek kurulum gerçekleştir.
  5. X

Sadece windows kuruluysa o kadar yer kaplamamalı dediğin gibi. Bilemedim.
  6. X

OYUNLARDA DROP SORUNU ALLAH AŞKINA YARDIM EDİN

Yani dediğim gibi aynı ekran kartını kullanmıyorum ama temiz bir kurulum yapıp öyle denemek kalıyor geriye bir tek seçeneklerden.
  7. X

Dostum sistem dosyaların veya diğer ıvır zıvırlar SSD'ye mi kurulu?
  8. X

Arkadaşlar bana yol gösterin...

Dostum siparişini iptal etmiyorlarsa da gelen kargoyu teslim almadan geri gönder. Para iadesi talebinde bulun. Teslim almadığın bir ürünün parasını senden alamazlar. İçine sinen sistem hangisiyse onu satın al.
  9. X

OYUNLARDA DROP SORUNU ALLAH AŞKINA YARDIM EDİN

Dostum aynı ekran kartına sahip değilim ancak driverlarını silip tekrar yükle. Bilgisayarında bir virüs taraması yap. Ayrıca arka planda izinsiz çalışan uygulamaları da kontrol et. Vaktim var sorun değil dersen temiz kurulum yapmanı tavsiye ederim. SSD'de de %15'lik kısmın boş kalmasına dikkat et.
  10. X

en temiz şekilde pc nasıl baştan kurulur?

Hocam ilk olarak Microsoft'un kendi sitesinden Win 11 indiriyorsun. İndirirken sana flasha mı yoksa masaüstüne mi aktarmak istediğini soruyor. Flash seçeneğini seçiyorsun. Sana tüm gerekli dosyaları indiriyor. Ardından boost menüsünden flash diskleri en üste alıyorsun. Daha sonra reboot...
  11. X

Asus Seçili Amd Ekran Kartlarında 2150TL'ye Kadar Cashback!

Hocam sorgulama yapmak istediğimde Application ID soruyor. Bunu nereden öğrenebilirim?
  12. X

ACİL. SİSTEMİM SATILIK. FİYAT ÖNERİSİ GEREKİYOR.

Arkadaşlar sistemim satılık. Acilen fiyat önerisi almam gerekiyor. Tüm ürünlerin garantisi mevcut. İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci × 1 ANAKART: ASUS PRIME B550M-A/CSM 4600MHz (OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart × 1 EKRAN...
Geri