Hocam laptop almayı düşünmüyoruz. Personelimiz şirket içi zaten yeteri kadar yoğun oluyor bir de işi eve götürüp oradan rahatsız etmelerini pek istemiyoruz. O yüzden masaüstü tercihimizdir. (Bende Mali müşavir stajyeriyim)
1780469811
Hocam yükseltme yapacağımız şey taş çatlasa ssd olur ki 500gb...
Ekran kartı takmayı düşünmüyoruz zaten. Çok fazla sekme açıyoruz bu bilgisayarda ben tabi biraz fazla yüzeysel olarak bahsettim.
1780469286
Hocam şuan güncel olarak i7 7.nesil kullanıyoruz ama ara ara takılmalara işlemlerde yetersiz kalmaya başladı o yüzden güncelleme niyetimiz var.
Arkadaşlar merhaba, Şirket için yeni bir masaüstü sistem almayı düşünüyoruz ama şöyle bir ikilemde kaldık AMD serisi mi almalıyız yoksa İNTEL mi?
Bilgisayar tamamen OFFİCE programları ve muhasebe programları kullanılması için alınacak ve aslında baktığınızda en az bi 5-6 sene bize eksik...
Anlaşılan sadece anlamak istediğin gibi anlıyorsun konuyu. Yapılan açıklamanın sana bir fayda sağlayacağını sanmıyorum ama biraz fazla gerginsin sakinleşmeyi öğrenmen lazım. Güldürebildiysek ne mutlu 2026 olarak yorumlamadım konuyu zaman geçirmelik olarak söyledim :)
Biraz fazla gerginsin saldırmanı gerektirecek bir şey göremedim. Oyun camiasına altın harflerle adını yazdıran oyunun senin onayına ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Kuyruk acın neyse onu söyle oyuna bok atmana gerek yok :D
Hocam tam olarak bende bu çelişkideyim mart nisan gibi alsak 16 ay aralıksız kullanabilme fırsatımız olacak
1769520090
Ama satarken sıkıntı yaşamamak için bence en kötü pro modelini almak gerek diye düşünüyorum
Arkadaşlar hali hazırda r5 7500f işlemcisini kullanıyorum upgrade etmek için 9700x geçmeyi düşünüyorum.
Sizce 9700x geçmeli miyim çok fark görür müyüm değer mi buna sadece oyun oynuyorum. Ekran kartımda 4070super.