Anlaşılan sadece anlamak istediğin gibi anlıyorsun konuyu. Yapılan açıklamanın sana bir fayda sağlayacağını sanmıyorum ama biraz fazla gerginsin sakinleşmeyi öğrenmen lazım. Güldürebildiysek ne mutlu 2026 olarak yorumlamadım konuyu zaman geçirmelik olarak söyledim :)
Biraz fazla gerginsin saldırmanı gerektirecek bir şey göremedim. Oyun camiasına altın harflerle adını yazdıran oyunun senin onayına ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Kuyruk acın neyse onu söyle oyuna bok atmana gerek yok :D
Hocam tam olarak bende bu çelişkideyim mart nisan gibi alsak 16 ay aralıksız kullanabilme fırsatımız olacak
1769520090
Ama satarken sıkıntı yaşamamak için bence en kötü pro modelini almak gerek diye düşünüyorum
Arkadaşlar hali hazırda r5 7500f işlemcisini kullanıyorum upgrade etmek için 9700x geçmeyi düşünüyorum.
Sizce 9700x geçmeli miyim çok fark görür müyüm değer mi buna sadece oyun oynuyorum. Ekran kartımda 4070super.
Hocam arkadaşta r7700 var onda çok performans göstermedi o yüzden mx6 dan çekiniyorum biraz.
1755066028
Hatayda yaşıyorum gereğinden sıcak bir memleket o yüzden performansı benim için fazlasıyla önemli
Doğal olarak 1 senedir termal macun yenilemedim ama ne alacağıma karar da veremedim fiyat çok önemli değil yeter ki işlemcimi iyi soğutsun.
İşlemcim r5 7500f
Sıvı soğutucum deepcool LS520 SE 240mm