Xerphy isimli üyenin son içerikleri

1. X

G pro wireless kapanıp açılıyor, Help!!!

Logitech G Pro Wireless mouse'm var ve bu son zamanlarda nedenini bilemediğimiz bir sorun ile karşılaşıyorum, her fight esnasında rakiple göz göze gelip ateş etmeye başlayınca mouse kapanıp açılıyo, aşırı sinir bozucu ve cinlendirici bir olay, varsa fikri düşüncesi bilgisi lütfen yardım etsin. G...
  2. X

Mouse kapanıp açılıyor

Aynı sorun bende de var g pro wireless kullanıyorum ve bu son zamanlar çok olmaya başladı, her rakiple göz göze gelip ateş etmeye başladığım an direkt gidiyo sonra geliyo tabi ama o sırada benim cinleniş ve sıçırtan ölüş şeklim aramızda kalsın, aşırı sinirleniyorum varsa bi çözüm lütfen...
  3. X

Win 11 performans ayarı

Win 11 kullanıyorum, eskiden ayarlarım vardı ama şimdi formatladım nerde ne var bulamadığım ayar olabilir ve şöyle bi sıkıntı var daha yeni format atmama rağmen '' kullanılan (sıkıştırılmış)'' olarakçok fazla ram yiyo, sebebi nedir nasıl ayar yapmalıyım ne yapmalıyım, bi yardımcı olabilir misiniz?
  4. X

Ram ayarı yapabilcek var mı?

Bir Allah'ın kulu yok mu ram ayarı yapabilcek...!!!!!!
  5. X

Ram ayarı yapabilcek var mı?

13600kf, 2x8 4400Mhz, 2x8 4133 ve asus tuf z690 plus wifi d4 sisteme ram oc yapabilcek var mı cl 15-16/4000Mhz vs, bu ayarlar olmasa bile 2x8 4400 lük ramlerime cl16 4000mhz ram ayarı da olabilir
  6. X

Cl değerlerinden hiç anlamıyorum HELP!!!

öyle kullanıyorum da bi önceki ayarlarım da daha iyidi çünkü ramlere oc yapmıştık cl15 4000 de çalışıyodu, biri hayrına gelsin yardım etsin valla cinlenecem 1745522193 şimdi 32gb var ama daha kötü xmp ayarda oplmuyo abi istediğim hazzı vermiyo, önceki daha iyidi
  7. X

ram ayarlarından da anlıyosan bende ayarlar var sadece copy paste yapıcan, ben yapamıyorum arayüz farklı ve anlamadığım için boş yere cinlenmemek için belki de kötü bir şey yaparım diye, müsaitsen şöyle güzel ayarlar yapabilir misin
  8. X

hocam cl değerlerini düşürebildiğimiz kadar düşürücez ve olabildiğince mhz yüksek olmasını istiyorum, bu, istediğim şey bu 1745356634 elimde başka bi anakart modeline uygun değerler var, yani istediğimiz değerler var ama ben bakıpta neyi nasıl yapacağımı bile bilmiyorum, oraya bakıyorum başka...
  9. X

ben şuan basic ayarlarda sistem açık dursun yardım edebilcek birilerini bulayım diye pc öylesine açık, ne oyun oynayabiliyorum ne antreman ne turnuva, şuan sadece frekans ve cl ayarı yapabilcek bi babayiğitten mesaj bekliyorum
  10. X

yok knk bizim bu taraflarda (camiada) diyeyim bu tür ayarlar yapılıyo ben sadece ayarı bilen kişi arıyorum, sorun yok knk zaten ramler işlemcim herşeyim okey, sadece frekans ve cl ayarı yapılcak bu kadar, şuan sistem otomatik basic ayarlarda açık bu siteden biri ulaşır diye bekliyorum
  11. X

zaten şuan xmp yi kapadım basic de çalışıyo sistem öyle pc açık dursun diye bekliyorum bakalım, birilerini bulabilirim inş
  12. X

knk bu ramler bu sistem boşuna değil ya, ayarları yapılması için alınan bi ram, çok rahatlatacak beni bu ayarlar, şöyle diyim sana pubg yi espor tarafında oynuyorum, bu ayarlar lazım yani çok lazım ve şuan acilinden lazım ama kimseye ulaşamıyorum
  13. X

knk normalde 4400 lük ramlerimde ayarları bu siteden bi arkadaş yapmıştı saolsun sonra üstüne 32gb yapmak için 2x8 4133 daha alınca onunda ayarları lazımdı frekans cl vs, burada ben şuan tıkandım böyle bi ö**ek geçiyo aklımdan ne yapıcam bilmiyorum aluminyum, kafayı sıyırmak üzereyim, delirmeden...
  14. X

çok acilinden yardım lazım, ben gittikçe içine ediyorum herşeyin pc açılıyo kapanıyo mavi ekranlar vs, kimse yardımcı olmuyo rehberimden
  15. X

2x8 patriot 4400Mhz / 2x8 4133Mhz ramlerim var ama cl değerlerini ayarlayamıyorum, ramleri taktım çalışıyor önceden sadece 4400 ler vardı ve ayarları yapılmıştı ama bi arkadaşım yapmıştı ve şimdi diğer ramleri taktım bios ekranını dodgelayıp direkt pc açıldı sorun yok ama maç aratırken oyunu...
Geri