xertergun isimli üyenin son içerikleri

1. X

Ekran kartı kırmızı ışık yanıp sönüyor

Sorunu çözebildin mi aynı sorun bendede var
  2. X

Çözüldü✓ Lolde gereksiz düşük fps

1k ya çektim zaten internette baktım ortalama 1k yeterliymiş
  3. X

adamsın reis lolü silip yükledim düzelmemişti 2000 den 500e düşürdüm düzeldi saolasın <3
  4. X

selam lolde aşırı drop yiyroum sistemim i5 11400f 2x8 3200 mhz ram 3080 12gb oyunda samsung evo 990a kurulu oyunda 140 fps civarı alıyorum karakteri sağ sol yapınca fps 40lara düşüyo yürürken bile drop giriyor videosu elimde var ama buraya video atılmıyor sanırsam o yüzden koyamadım sürücülerim...
  5. X

4k 240hz 3080ti ekran gitmesi

3080 12gb eva ne kadara gider sence ürünün 2. Elde satanı yok yurt dışında 800-900 dolar gibi fiyatı var bazıları 4000 dolara kadar koymuş
  6. X

4k 240hz 3080ti ekran gitmesi

Selam monitörüm 4k 240hz 32 inç ekran kartım 3080ti bu kart 4k da 240 fps alamaz zatende çözünürlüğü 4k 240hz alınca ekran gidip gidip geliyor 4k 60 fps de sorun yok display port 1.4 kullanıyorum işlemci i9 13900k 32gb ram var ekranın gidip gelmesinin sebebi ekran kartının yetersizliğimi ekran...
  7. X

Yardım Hyperx Cloud 3 Wireless Gelen ve Giden Robotik Sesler

şuan aynı sorun bendede var kulaklığı garantiye vermeyi düşünüyorum
  8. X

Kulaklık robotik ses gelmesi

Sonic studio 3 indirmek için herhangi bir şey yok
  9. X

Yardım Hyperx Cloud 3 Wireless Gelen ve Giden Robotik Sesler

sorunu çözelebildin mi aynı sorun başka marka kulaklığımda var
  10. X

Kulaklık robotik ses gelmesi

anakartım asus prime b560 plus kulaklığım steelseries arctis nova pro wireless kulaklıkğı wireless ile kullandığım zaman bazı sesler robotik geliyor ama telefonda bluetooth ile kullandığım zaman ses normal ses kartlarımı güncelledim ama sorun düzelmedi bilgisayarımda harici hoperlör var onda...
  11. X

SteelSeries kulaklık önerisi 10k

bugün aldım kulaklık efsane
  12. X

Aldığım monitörde ölü piksel çıktı 2 tane

eğer monitör hoşuna gittiyse değiştirmelerini iste eğer başka monitör yoksa iade alıp başka monitör al
  13. X

büyür mü bilmiyorum ama bazı insanlar ölü pikselin zamanla arttığını söylemişti
  14. X

iade et yeni monitör al riske atma
  15. X

Yardım Asus rog strix z790 e gaming CPU ışığı işlemci İntel i9 13900k ısınma sorunu

Herkese Merhaba sistemimde ASUS ROG STRİX 790E GAMİNG WİFİ anakartım var işlemcim i9 13900k sıvı soğutmam Lian Li Galahad AIO 360 mm öncelikle sorunu söyleyeyim yaklaşık 2 aydır sistemimde ısınma sorunu var bilgisayar boşta iken bile 90 dereceleri görüyor üst radyatöre ellediğim zaman alev almış...
Geri