Xeru isimli üyenin son içerikleri

1. X

Arkadaşlar Colorful Anakart Alınır mı

Kanka bence indirimler hali hazırda varken itopya dan Asus veya gigabyte tarzı bişey al aynı anakartı aldım incehesaptan fakat bios o kadar sorunlu ki şuan pc yi açamıyorum
  2. X

Hdd Uyumluluğu Nasıl Anlaşılır Kasaya Nasıl Takarım?

arkadaşlar elimde 2tb bi hdd var sata kablosunu bağlıyorum anakarta fakat hdd okumuyor bilgisayar power dan güç kablosu mu getirmem gerekiyor veya uyumluluk ile ilgili mi? kasam SEGOTEP Axe 5 Siyah 650W 80+ Bronze PCIE 5.0 Midi Tower Gaming
  3. X

Anakartım Kasamla Uyumlu Mu?

merhaba İncehesap üzerinden COLORFUL BATTLE-AX B760M-G Beyaz WIFI DDR5 7200MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart sipariş ettim kasamda [H3 id='URLhttpswww.incehesap.comsegotepSEGOTEPURL+Axe+5+Siyah+650W+ATX+Gaming+Oyuncu+Kasabu+acaba+bunlar+uyumlu+']SEGOTEP Axe 5 Siyah 650W ATX Gaming (Oyuncu)...
  4. X

İnstagram şifre değişilmiyor

Çözebildin mi
  5. X

Incehesap fırsatlı hazır sistem

Arkadaşlar ince hesaptan bir sistem aldım 4 gün oluyor sistemin stoğu bitmiş ben aldığımda gainward 5060 ekran kartı vardı sistemde hatta fatura kesildi şuan işe sisteme bakıyorum 9060 ekran kartı gözüküyor bana onu gönderemezler değil mi
  6. X

Ekrandaki simgeler yazılar çok büyük

erkan çözünürlüğü sekmesinde iki değer var bi tanesi 800*600 bi tanesi 1024*768 önerilen ayarda şuan
  7. X

1024 * 768
  8. X

bilgisayar kendi kendine birden bire ekranı büyüttü ölçeklendirme yapınca da aynı oluyo chrome dan oyunlara kadar böyle
Geri