Xess01 isimli üyenin son içerikleri

1. Xess01

Hangi Monitorü Seçmeliyim

Bütün firmalar bunu yapmıyor mu zaten
  2. Xess01

Teşekkürler arkadaşlar yarın gaming gecesine bakacağım ve ona göre MSI alacağım
  3. Xess01

Teşekkürler ama bu bütçemi biraz aşıyor
  4. Xess01

Peki AOC olan nasil
  5. Xess01

Arkadaşlar merhaba bütcem 4500 ve bütçe arttıramam. Yaptıgım araştırmalar sonucu 3 monitor buldum hangisi önerirsiniz...
  6. Xess01

Sistem Toplama Yardımı

Peki islemci 14400f olarak kalsa rx 6800 gaming Trio Z alsam nasıl olur
  7. Xess01

Sistem Toplama Yardımı

Merhaba arkadaşlar, 30k bütçem var , parçaları tek tek toplamayı düşünüyorum. Tek tek toplayıncada 30 u biraz aşıyor, yani 2-3 k aşması sorun değil ama daha fazla aşmaması benim için daha iyi olur. Eğer topladıklarımdan daha uyguna gelen bir hazır sistem varsa oda olabilir ama peşin fiyatına...
  8. Xess01

FAZEON F1 650W 80PLUS kasa / PSU alınır mı

Arkadaşlar merhaba, vatandan hazır sisteem bakıyorum ama almayı düşündüğüm sistemde FAZEON F1 650W 80PLUS kasa + psu var sizce nasıldır? Biraz araştırma yaptım ama pek bilgi bulamadım. Bilen varsa aydınlatırsa sevinirim
  9. Xess01

30k Bütçe sistem toplama

Bunun haricinde evde 500 gb hdd var bu yüzden 500 gb ssd benim için yeterli olacaktır. Ramide not ettim.Sanırım 4.191 TL ye geliyor gskill.Diğ er parçalar hakkında ne düşünüyorsun ekran kartı vs.Sen fiyat performans açısından iyi mi
  10. Xess01

30k Bütçe sistem toplama

Merhaba arkadaşlar, 30k bütçem var ama hazır sistemlerde kafama yatan parçaları bulamıyorum. Parçaları tek tek toplamayı ve bazılarını ikinci el toplamayı düşünüyor.Sizce aşağaıdaki parçalar nasıl yada önerebileceğiniz başka parçalar varsa belirtirseniz sevinirim İşlemci: r5 7500f 6.388...
  11. Xess01

30K Bütçe ile Sistem Önerileri

İntel ekran kartını almak pek içime sinmiyor malesef
  12. Xess01

Bu fiyata bulamıyorum ki.Beni birkaç sene idare etse yeter ilerde yükseltirim sistemi Önerebileceğin bir sistem var mı
  13. Xess01

Arkadaşlar vatandaki sistemi birkaç özelleştirmeyle bu hale getirdim bütce 30k.Sizce bu fiyata bu sistem alınır mı? Bunun dışında bu fiyata önerebileceğiniz daha iyi bir sistem var mı?
  14. Xess01

30k ya en iyis f/p 5 sene götürecek sistem önerisi?

Banada böyle bir sistem lazım
  15. Xess01

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

Bütçe 30k.Monitorüm var sadece kasa arıyorum.Kampanya beklemelimiyim yoksa şuan alabileceğim iyi bir sistem var mı
Geri