xetryck isimli üyenin son içerikleri

1. X

9060XT 16GB/7500F/Sıvı soğutmalı/3 taksit/43k

ne zaman biter sizce
  2. X

❌İndirim Bitti! Casio Saatlerde 300₺ Kupon 930tl ye geliyor

ilk defa gördüm dost ben belki alan olur dediydim
  3. X

şu an bende de gözükmüyor bitti sanırım üzerinde 45 dakika yazıyordu ben konuyu açarken
  4. X

forumda indirimi görmüştüm karar veremedim 250lik kuponla alsam mı diye girdim direkt 1200/300 kupon gözüküyor https://www.trendyol.com/casio/mtp-v001d-1budf-kol-saati-2-yil-turkiye-tek-distributoru-ersa-saat-garantilidir-p-771019?merchantId=968&itemNumber=9925628&boutiqueId=682281
  5. X

❌İndirim Bitti! SHEIN | Kaliteli Boom Arm - Mikrofon Kolu 333₺!🔥(Yeni Hesap)

şu anda üniversite için şehir dışındayım haftasonu memlekete dönüp deneyeceğim size ulaşabileceğim başka bir yer var mı beceremezsem yardımcı olabilir misiniz ya da tekrardan buradan ulaşabilirim
  6. X

❌İndirim Bitti! SHEIN | Kaliteli Boom Arm - Mikrofon Kolu 333₺!🔥(Yeni Hesap)

@Lloydˢᵗᵉʳ kanka bende de capsule var ama ses ayarını falan yapamadım ve sesim iğrenç ne yapsam düzeltemedim yardımcı olabilir misin
  7. X

Iphone 13 pil kronik

iphone 13 pilleri kronik götürünce ücretsiz değişim falan bir şeyler duydum bilgisi olan var mıdır
  8. X

❌İndirim Bitti! MOTOMAX YÜZDE 40 NET İNDİRİM

r1 ve 1400 air arasında kaldım öneriniz var mı
  9. X

50k ya sistem önerisi olan var mı

oyun odaklı bir sistem düşünüyorum fikri olan varsa yardımcı olabilir mi baya baktım ama mantıklı bir sistem bulamadım
  10. X

🔥İndirim Ufesa Filtre Kahve Makinesi 909,59TL

ben yeni hesap açık 100tl indirimi alamadım hocam nasıl aldınız
  11. X

❌İndirim Bitti! Razer BlackWidow V3 1999TL

2sene kullandım yay sesi var duymak isterseniz çok rahat duyarsınız (kulaklık takılıyken falan tabi duyulmaz) ama kullandığım en hızlı klavyelerden estetik olarak vs de gayet güzeldi q tuşu arada basmıyordu o yüzden kaldırdım kenarda duruyor
  12. X

❌İndirim Bitti! ₺1,369 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless) [Tekrar Stokta!]

beyler ben epomakerdaki kodu alamadım biri açıklayabilir mi (diğer konudaki arkadaşın anlattığını yaptım ama beceremedim)
  13. X

Aliexpress 18mart indirimi

klavye ve mouse almayı düşünüyorum (hot swap ve 4k hz) sizce bunu beklemeli miyim kayda değer şeyler olur mu
Geri