xFavian isimli üyenin son içerikleri

1. X

Uzun Ömürlü Sağlam Performanslı Monitör Önerisi

Merhaba kendime f/p monitör almayı düşünüyorum da sizce bunlar arasından hangisini alabilirim en sağlamını almak istiyorum rahat edebileceğim
  2. X

Rampage Rm165 Monitörümün Ledleri Bitti

Merhaba ben bu monitöre yaklaşık 7 yıl olacak sahibiyim ve bugün açtığımda ekran gösteriminde sorun yaşadım ve bunun sebebinin de LED'lerinin bittiği tanısına vardım, bunun LED'lerini nereden bulabilirim, ASUS LED'leri buna uyar mı ve maliyeti yaklaşık ne kadar olabilir yardımcı olabilecek varsa...
  3. X

Monitörüm Ekranı Göstermiyor

Ney?
  4. X

Bunun tahmini maliyeti ne kadar olabilir sizce?
  5. X

Yok güç ışığı hala normal bir şekilde yanıyor.
  6. X

Şu anda farklı bir prize farklı bir güç kablosuyla kasadan bağımsız taktım ama yine aynı sonuç gibi, önceki gibi uzun gözükmüyor Rampage yazısı
  7. X

Rampage RM-165 27" 165 Hz monitörüm.
  8. X

Merhaba, bugün monitörümü açtığımda rampage yazısı yazdığı gibi ekran söndü ve birkaç saniye sonra bir saniye daha gözüküp yine ekran söndü bu monitör yaklaşık 7 yıldır var ve şu ana kadar hiçbir sorun yaşamamıştım sebebi sizce ne olabilir?
  9. X

Discordun uygulamasına giriş sağlayamıyorum.

Merhabalar, geçenlerde modem sıfırlama işini yaptığımdan beri Discord'a giriş sağlayamıyorum. Normalde sorunsuz bir şekilde giriyordum 8.8.8.8 8.8.4.4 manuel DNS ayarıyla. Fakat Discorda Chrome üzerinden giriş sağlayabiliyorum bu demek oluyor ki DNS şu an aktif ama Discord uygulamasına...
  10. X

E-Rapor nasıl bulucam?

Sbos'tan ödeme seçeneğini gördüm, bunu ödemeye çalışıyorum fakat ödeme geçerli olmuyor illa kredi kartı ile mi ödenmesi lazım?
  11. X

E-Rapor nasıl bulucam?

Merhabalar, ehliyet için sağlık raporu alacaktım. Bunun için sağlık ocağına gidip aile hekimimden sürücü sağlık raporu için onay aldım fakat sürecin devamını bilmiyorum ne yapmam gerekiyor?
  12. X

Rampage RM-165 Monitörü overclocklamak.

15 hz arttırsam sorun olur mu
  13. X

Rampage RM-165 Monitörü overclocklamak.

Merhaba, elimde Rampage RM-165 27" 165 Hz monitörü var. İnternette birkaç monitör overlocklama videosu gördüm. Monitörümün hz'sini arttırmak istiyorum. Bu durum zararlı olur mu ona göre yapmak istiyorum.
  14. X

İŞKUR Mezuniyet bilgimi bulamıyor.

Merhaba, İŞKUR'dan iş aramam için mesleki ve öğrenim bilgilerimi doldurmam gerekiyormuş. Mesleki bilgimi doldurdum fakat öğrenim bilgimi doldurduğumda "Mezuniyet bilgisi bulunamadı." diyor fakat ben mezun oldum bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
Geri