Merhaba ben bu monitöre yaklaşık 7 yıl olacak sahibiyim ve bugün açtığımda ekran gösteriminde sorun yaşadım ve bunun sebebinin de LED'lerinin bittiği tanısına vardım, bunun LED'lerini nereden bulabilirim, ASUS LED'leri buna uyar mı ve maliyeti yaklaşık ne kadar olabilir yardımcı olabilecek varsa...
Merhaba, bugün monitörümü açtığımda rampage yazısı yazdığı gibi ekran söndü ve birkaç saniye sonra bir saniye daha gözüküp yine ekran söndü bu monitör yaklaşık 7 yıldır var ve şu ana kadar hiçbir sorun yaşamamıştım sebebi sizce ne olabilir?
Merhabalar, geçenlerde modem sıfırlama işini yaptığımdan beri Discord'a giriş sağlayamıyorum. Normalde sorunsuz bir şekilde giriyordum 8.8.8.8 8.8.4.4 manuel DNS ayarıyla. Fakat Discorda Chrome üzerinden giriş sağlayabiliyorum bu demek oluyor ki DNS şu an aktif ama Discord uygulamasına...
Merhabalar, ehliyet için sağlık raporu alacaktım. Bunun için sağlık ocağına gidip aile hekimimden sürücü sağlık raporu için onay aldım fakat sürecin devamını bilmiyorum ne yapmam gerekiyor?
Merhaba, elimde Rampage RM-165 27" 165 Hz monitörü var. İnternette birkaç monitör overlocklama videosu gördüm. Monitörümün hz'sini arttırmak istiyorum. Bu durum zararlı olur mu ona göre yapmak istiyorum.
Merhaba, İŞKUR'dan iş aramam için mesleki ve öğrenim bilgilerimi doldurmam gerekiyormuş. Mesleki bilgimi doldurdum fakat öğrenim bilgimi doldurduğumda "Mezuniyet bilgisi bulunamadı." diyor fakat ben mezun oldum bu sorunu nasıl düzeltebilirim?