xfeleas isimli üyenin son içerikleri

1. X

🔥İndirim Einhell 39 Parça Akülü Vidalama Seti ( Batarya ve Şarj Aleti Dahil ) 🔥 3.699₺

Alakası yok. 700 e bits seti var zaten. Nasil dar bi yerde calisiyorsun bilmiyorum ama bu matkp fiziksel olarak dar yerlere uygun degil zaten. Oyle bi gerek varsa yilan aparatı ayri alinir. Posttaki ürün çöp. Hatta şöyle soyleyeyim orada ilgi cekici olan tek sey çanta. profesyonel matkap, daha...
  2. X

🔥İndirim Einhell 39 Parça Akülü Vidalama Seti ( Batarya ve Şarj Aleti Dahil ) 🔥 3.699₺

gelmez. amper ürünü ne kadar uzun kullanabileceğinle alakalı bir şey. posttaki ürün 12 volt. bu ürün 18 volt ve 500mA daha fazla bataryası. hem güç olarak hem de kullanım süresi olarak daha iyi.
  3. X

https://www.amazon.com.tr/dp/B08RFY9VFX?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1#averageCustomerReviewsAnchor bitanede bits seti alırsanız adam akıllı kömürsüz matkap sahibi olursunuz. 3600 tl böyle amatör bi alete verilmez.
  4. X

Almayın bunu kesinlikle. TP-CD 18/50 alın. Bir de 2 veya 4 amper batarya alın yeter.
  5. X

🔥İndirim Casio 1200TL/300TL Kupon - MTP-V004L-1B2UDF 974TL

Distribütor dısında biyerden saat almam. Ersa saat ve casio turkiye dısında da casio almam kesinlikle.
  6. X

15000 TL'ye kadar akıllı saat önerisi

benim için en önemli özellik araba sürerken telefondan konusabılmem akıllı saatten. bi de şarjı uzun gitsin yeter. bütçemi 15 bine kadar çıkartabilirim ama 5 6 binlik bir şey işimi görücekse ona da okayim. ne önerirsiniz?
  7. X

NS200 Marş kesme sorunu

elinde multimetre varsa marş verdiğinde olan en düşük değere bakarak akünün ölüp ölmediğini görebilirsin. 9.8 voltun altına düşüyorsa marş verirken ölmüş demektir. onun dışında elektriği verdikleri yer direkt aküdense sürekli pasif çekiyor bu da voltajını azaltır. zaten voltaj tutmuyorsa 1 hafta...
  8. X

NS200 Marş kesme sorunu

akü ölmüş olabilir subap ayarı gerekiyor olabilir
  9. X

Kapasitor nereden satın alabilirim?

Elimde 5+1lik logitech hoporloru var. Sürekli hafif buzz sesi duyuyorum. Başka prizlerde vs de var. Geçen sene PSU ünitesini değiştirdim kapasitörleri bozuk oldugunu dusunerek ama sanırım amfideki kapasitörler eskimiş. Kapasitör ihtiyacım var ama nereden alabilirim bilmiyorum. Neresi satar...
  10. X

Yeni motor alıcam maliyeti ne tutar

VN50 pro al sarı varyator kapaklı olanlardan.
  11. X

Yardım Mouse Yuzeyinde Yag Hissi

Halledemezsin. Bant yapıştır. benim farede de vardı grip yapıstırdım
  12. X

🔥İndirim Logitech G502 910-005471 Hero Optik Mouse 1399TL

10 yıl aynı G502 yi kullandım. cs de solo leme kadar çıktım. tuğla diyenler kendısını xantares falan zannediyo herhalde :D
Geri