xfeleas isimli üyenin son içerikleri

1. X

🔥İndirim ❗Popeyes Popchicken, Tavuk Burger Kaçmaz Menü 600 Yerine 340 TL❗

eskidendık o artık degıstırtmıyor
  2. X

🔥İndirim 17.999tl Next Ye-58gfsg8-Qled 58" 147 Ekran Uhd 4k

Bu ara inçler sorunlu oluyor genel olarak haberiniz olsun. 50 55 60 65 tarzı bakın. 2 seneye ya karttan ya da panelden arıza çıkartıyorlar
  3. X

❌İndirim Bitti! Zwilling Enfinigy Power Blender 1,8 L Gri Trendyol Plus 7.057,60₺

Philips yarı fiyatına satıyor. Çok pahalı https://www.trendyol.com/philips/3000-serisi-blender-problend-crush-teknolojisi-600w-2l-genis-kapasite-1-25l-kapasite-hr2291-41-p-207955962?boutiqueId=61&merchantId=106394
  4. X

❌İndirim Bitti! 🔥Dyson V8 Cyclone 14.999₺

V12 alma hocam. Çok daha zor tamiri eğer bozulursa. Başlıkları vs de uymuyor hiçbir dysona. Bulabilirsen yurtdışı compact v10 bul.
  5. X

❌İndirim Bitti! 🔥Dyson V8 Cyclone 14.999₺

Dyson tasarım olarak çok sorunlu aletler tasarlıyor. 2 yılda bir batarya masrafı oluyor genel olarak. Başlıkların tekerleklerinin olduğu yer kırılıyor. Başlıkların eklem yeri kırılıyor. Motorları garanti bitince bozuluyor. Bu ürün çok yeni. 2 3 sene kullanılsın ve kroniği yoksa o zaman alınmalı...
  6. X

Turknet 1000mbps Fakat Pcde 100mbpsde Sınırlı

Bende de aynı sorun vardı cat 6 kablo geçtim
  7. X

Motosiklete Takas Geldi Değer mi?

100 bin TL artı kasa. O da bilgisayara ihtiyacın varsa yani.
  8. X

❌İndirim Bitti! Logitech G335 Oyuncu Kulaklığı - 2699 TL

Bende var sıkıntı yaşamadım mikrofonda.
  9. X

❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

bende düzeltmek yerine böyle demişler Gösterilen yoğun ilgiden ötürü stoklarımız hızlı bir biçimde tükenebilmekte olup ödeme anında sistemde var olan stok bilgisine göre işlem sağlanmaktadır. Ödeme alınan siparişler için tekrar kontrol sağlayıp dönüş yapacağız. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
  10. X

❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

parayı çekmiş ama yarım kaldı diyor bakalım nolcak
  11. X

Kulak üstü kulaklık önerisi

Film ve müzik için işimi görür mü? çünkü hali hazırda elimde g335 var. film ve müzikte hiç hoşuma gitmiyor.
  12. X

Kulak üstü kulaklık önerisi

Müzik, film ve arada oyun oynamak için kulaklık bakıyorum. Kablosuz olması önemli. Competitive oyunlar oynamıyorum ama fazla gecikme de istemem. Ne alabilirim? 1-2 bin tl bütçe.
  13. X

NS200 Projelik Toplama HK.

Ruhsatı olsa motor her türlü toplanır iyi kötü bir şeyler öğrenilir. Hırsız muamelesi göreceksin bir süre sonra. Noterle resmileştir veya at kömürlüğe.
Geri