xfurkyw isimli üyenin son içerikleri

1. X

Altyapımız Gitti ve 1 Yıldır Yok

bizim yaşadığımız bölge yeni yapılan bir yerdi köy gibiydi total bi 20 kişi yazdık cimere ama dediğim gibi yeni yerleşim yeri oldugundan dolayı mı bilmem ama 1 yılda geldi :/
  2. X

Umarım sorununuzu kısa sürede çözersiniz , son çare çevredeki komşu ve insanlarla birlik olup belediyeye başvurmak veya topluca cimere şikayet etmek olur. biz öyle yapmıştık ve fiber gelmişti :D
  3. X

Çözüldü✓ 1000mb Pc 90mb Alıyorum Çözüldü!

aynı sorunda bende var çözüme ulaşırsanız etiketler misiniz? 100 mbps ev internetim var ama 10 geliyor banada umarım size yardımcı olacak birileri çıkar <3
  4. X

Çevrenizdeki insanlarla anlaşıp cimere yazabilirsiniz. onun harici pek legal değil bu durum ama yakın evlerden birinde internet kullanmayan varsa onların altyapısını kullanabilirsiniz ama dediğim gibi legal oldugunu söylemiyorum.
  5. X

İnternet Hızı Sorunu Nasıl Çözülür?

mental sağlığımı kaybedicem artık... 1779377969 tamirciye gittiğimizde adam taktı hiç bi sorun yok 10 u aştı 45-50 gördü benim evde suan güncel almam gereken 70-75mbps ya modem portunda sorun ya da kabloda ama az önce de denedim yeniden başlattım 75 mbps hız vardı sonra bidaha yeniden baslattım...
  6. X

ethernet kartında sorun olsa bazen düzelip bazen gitmezdi diye düşünüyorum
  7. X

cat6 1000mbps ye kadar destekliyor.
  8. X

Evet şuan da otomatikde Turk Telekom ZXHN H168A V2.0 modem marka modeli bunlar
  9. X

Merhabalar arkadaşlar bil bilgisayarım kendini kısıtlıyor bazen açtığımda 70-80mbps alıyorum speedtest yaparken bazen 10 u geçmiyor uploadım da aynı şekilde kısıtlandığında 9 kısıtlama olmadığınad 15-16 oluyor sürücüyü yeni güncelledim realtekin orjinal sayfasından internet yapılandırmasından...
Geri