xFxem isimli üyenin son içerikleri

1. xFxem

🔥İndirim Bargello Only One Erkek 50 Ml Parfüm Edp 2 Adet Alımda 180 TL

6 saatse süper, kalıcı parfüm icin f/p öneri var mı 2 saat durmuyor cakma veya doldurma parfümler orj parfümlerde malum fiyatlar...
  2. xFxem

Vodafone Pay Faturaya Yansıt 200 TL Kazan

beyler gecen ay faturana yansıt market alısverisin 100tl cashback kampanyasını yaptım ama gelen giden yok bu kampanya her ay yenilen miyor mu yoksa tüm sürecte 1 hak mı veriliyor ? buda öyleyse gelmeyecek cünkü.
  3. xFxem

❌İndirim Bitti! Goodram 512 GB M.2 SSD 1700 Lira

fırsatı nerden gördün? ben whatsapdan bildirim gelince baktım stok yok yazdı
  4. xFxem

🔥İndirim Stanley Mug Termos Bardak 694₺

beyler buna ne diyorsunuz ?
  5. xFxem

❌İndirim Bitti! Solo Ultra Tuvalet Kağıdı 40'lı (3 Adet Alımda Tane 198 TL)

3 gün önce 3 al 2 ödeden 650ye falan 3 paket almıstım buda uygunmus ama bitirmisler.
  6. xFxem

🔥İndirim Ltb Baskılı %100 Pamuk T-Shirtler 3'lü Alımda 181 TL/Adet

kalite olarark sıralayınca nasıl, fiyat olarak nasıl birde sıralama defacto ürünleri kalitesiz geliyor melsela bana
  7. xFxem

Yardım 9 Kg 22 Desi Kargoyu En Uygun Nereden Kargolarım?

yurtiçi uygulamasında %25-%30 indirim alınıyor hesap acınca oda uyguna getirebilir.DHL tuzluydu en son.
  8. xFxem

🔥İndirim Tudors Narcotic & Dark Royal 100 Ml Özel Seri 599tl

direk aha şunu al dediginin linkini atar mısın hocam 2x100ml aldım bakalım tudorsdan...
  9. xFxem

trendyoldan 2 tane 50ml aldım ucuz diye ne koku var ne kalıcılık ucuz ürünlerin yahnisi kısaca.Tudors nasıl kalıcıysa alalım uygun olsada işe yaramadıktan sonra anlamı yok...
  10. xFxem

en kalıcı ve şeker/kremsi kokanları hangisi ?
  11. xFxem

7900gre Alınır mı? Kfg Li ama Bobinli

ürün satıyor olsan burdakiler pg kullanma alıcıyı koruyor sistem derlerdi, elemana güvendiysen mümkünse elden alabiliyorsan daha iyi olur fiyat uygun biraz temkinli olmakta fayda var.
  12. xFxem

🔥İndirim Sapphıre B650m-E 4299tl

colorful cuma aksamları %90 indirime giriyor b650m modeli 4800-4900e akadar düşüyor en dolu kart o fiyata o sanırım
  13. xFxem

İki Adet Baggy Eşofman 398 TL (Sadece 2xl) Adet 199 TL

bonus vardı 250tlye geldi olmassa evde giyeriz napalım sagol.
  14. xFxem

❌İndirim Bitti! 358,54 TL—Sensodyne Diş Eti Bakımı Diş Fırçası 12 Adeti

puanda vardı bedavaya 12tane fırca aldım keşke orta olsaydı bunlar yumusakmıs ama olsun
  15. xFxem

Garanti Kartı Olanlara 2000 Alışverişe 1000 Puan Pazarama Alışveriş Şartlı

hocam kontrol eder misin, bana 1k puan gelmedi yarına kadar bekleyip mh aramayı düsünüyorum bugün gelmesi lazımdı yazdıgın gibi
Geri