xFxem isimli üyenin son içerikleri

1. xFxem

Troy Kartını Trendyol'a Kaydedenlere 400 TL İndirim Fırsatı!

bildirim gelmiyor bana ben mi kacırıyorum acaba 1000/200 süper olurdu
  2. xFxem

Troy Kartını Trendyol'a Kaydedenlere 400 TL İndirim Fırsatı!

heraksam nasıl kupon dagıtıyor la konusu var mı sepetim var alayım biseyler kupon varsa
  3. xFxem

Laptopta Servisinde Oluşan Sorunlar Sonunda İlamlı İcre Başlattım Ne Yapmalıyım?

thh lehine karar verdi diye kazanmıs olmuyorsun, ama gariptirki ürünü bile almadan paranı iade etmisler ya üst mahkemeye cıkıp reddini istemelilerdi ya da thh kararını kabul edip yenisiniyle değişim.Burdan sonrası avukatlık gibi duruyor hicbisey demeden islem yapmadan iadeni yatırmaları garip olmus.
  4. xFxem

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

bu parayı bile hak etmiyor uzak dur
  5. xFxem

🔥İndirim Amazon Prime Alışveriş Festivali

verirse amazon helal olsun bedavaya ürün alanlar olmus digerleri asla göndermezdi amazona belki diyebiliyoruz
  6. xFxem

🔥İndirim Gigabyte B850m Force 6500 TL (Ateşli Gif)

6500e b650m zero project var 2.el ne diyorsunuz o.O2
  7. xFxem

Claw's Jc12 4gr 12.8w/Mk Termal Macun - 199 TL (Hb Premium ile)

ben almıstım kıvamını begenmedim, mx6 almakta fayda var.
  8. xFxem

🔥İndirim 6'lı Kutu Premium Likralı Erkek Boxer 430TL

diğer konu refli link sebebiyle kapanmıs gene 430 liraya geliyormus almak isteyen varsa
  9. xFxem

Vento Neptune Vg07f ARGB 4 Fanlı Kasa 1349tl

bundan kac tane aldın gecenki ventodan 5 tane almıstın sanırım ,2el piyasası nasıl bu ara o.O2 https://www.trendyol.com/revenge/nova-siyah-akvaryum-3-rgb-fanli-temperli-cam-panel-m-atx-gaming-oyuncu-bilgisayar-kasasi-p-806023738?boutiqueId=61&merchantId=889284 ben bundan almıstım 1000tl puanım...
  10. xFxem

🔥İndirim Ocypus 360mm Sıvı Soğutucu 2499 TL

1500+ kargoya okeysen
  11. xFxem

RTX 3060 12gb Oc Alınır mı ? 8000 TL

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-rx-6700-10gb-1343291480/detay 9a zorlar alırdım bunu
  12. xFxem

Iscak Fırsat Apple 12w Usb Priz Adaptörü 196 TL!

bu iyimiş ama fake muhtemelen bi sarışın bi esmer delinin biri trol icin yapmıstır
  13. xFxem

16 Yaş İlk Motorum Tavsiye Verirmisiniz

fiyatlar cok ilk motor icin bunlar fazla kanımca, 50cc ile bile baslanabilir illede 125 olsun deniyorsa 30-35 bandına yukarda attıgım motorlarla baslama yapın bunlardan sonra kücük cc motor süremessiniz cünkü
  14. xFxem

🔥İndirim Ocypus 360mm Sıvı Soğutucu 2499 TL

2100e kadar düşmüştü bu hemde beyazıda vardı ,pompa sesi varmış ama performansı iyi bir sogutucu yorumları var. pearless olmasa bakardım yada 2100e beyazı gelirse tekrar bakarız.
Geri