Havit 2002E pro modeli var elimde. Hi res - 60mm sürücü - 7.1 vs vs diyor. Kablolu olması sebebiyle 1.000 TL civarında. Müzik ve film konusunda fiyatına göre başarılı. Ancak oyunlarda ses kasma konusunda aman aman değil.
Burada paylaşılan modeli aldığımız da muazzam bir değişim yaşanır mı ...
Geçen vatan ve hb 23 bin ve 24 bin TL ye RX 9070 sattı. Sahibinden e baktım. 25-26 bin e sıfır Sapphire pulse ilanı var bir sürü.
Bu ram olayı da böyle. Önceki indirimler de alıp satamayan var. Yani bu al - satcı arkadaşları bazen anlamıyorum. 1-2 bin TL kar için bütün gün ekran başında...
Fellas in gronala çeşitlerinin 4-5 tanesini denedim. Gerçekten kaliteli ve taze. Ancak diğer firmaların aksine şeker oranı düşük. Yani granola diye basmamış şekeri.
Protein tozu için bir şey diyemem ama.
Benim ürün pazartesi günü geldi. Babam araba da denedi. Tertemiz olmuş. Koltukları rahat temizledi. Ayak altindaki taşları birkaç seferde aldı dedi. Memnun kaldı.
Z1 SE modelini neredeyse 1 senedir yoğun kullanıyorum. Şarj süresi yeterli. Tuş hissiyatı ve sensör kalitesi iyi. Hiçbir sorun yaşamadım. Elimde rival 3 ve attackshark X3 vardı. Onlardan kalite olarak hiçbir farkı yok.
2025 yılında se modelini 750 TL ye aldım. Z1 modeli için bence iyi fiyat.
Z1 SE modeli uzun süredir 1.200 TL civarında. Bende var. Kesinlikle fiyatını hak eden bir model.
Bu Z1 modeli. Muhakkak daha iyidir. 1.200 e alınır
1779874169
https://furylevel.com/fevell-x1-kablosuz-oyuncu-kulaklik
X1 kulaklıkta indirimde görünüyor. 2.000 TL üstünde idi. Ama performansı...