Bunun 4. Nesli 31.832 TL. Tandem woled diye geçiyor. Bir miktar daha hızlı ayrıca. Aradaki farka değer mi ? Neredeyse 5 bin TL var. Özellikle Samsung ile kıyas edilirse 10 bini buluyor...
Bu micro ATX, benim attığım ATX anakart. Çok fark olduğunu sanmıyorum.
Ama benim attığım anakartin güç ve SATA girişleri arka kısımda. O anakartı alınca, uyumlu kasa olması gerekli. Ancak dışarıdan bakınca ön tarafta hiç kablo gözükmeyecek.
MSI B850 anakart 10.544 TL . Beyaz sistem toplayanlar değerlendirebilir. Ayrıca PZ tasarım. Kasanız destekliyorsa güzel olur. Ben bir süredir takip ediyordum 12.000 TL civarındaydı. 6 ayın en düşüğü...
Teşekkürler cevap için. Hocam sizin aldığınız dönemde 2 model arasında ciddi fiyat farkı var mıydı ?
Şuan 27 inç modeli ikinci elde 25 civarı. Ancak 34 inç olan modele 30 bin TL üstü yazıyorlar.
Ayrıca oyun için tavsiyeniz 34 inç olan mi ? Hikayeli oyunlar, Battlefield 6, strateji oyunları...
27.999 TL ye 27" Odyssey OLED G6 G61SD 2K 240 Hz modeli var. Eğitim indirimi ile 22.400 falan geliyor galiba.
Milletin geçen yaz 16 bin TL ye aldığı model değil mi bu ?
1770464719
Bir süredir Samsung sitesinden 34 inç ultra geniş G8 oled monitörü takip ediyorum. Stokta hiç göremedim. Alan...
Hocam 5. Nesil cihazlar pahalı. Woled 4. Nesil cihaz değil mi ?
Paylaşılan Asus un özellikleri kağıt üstünde iyi. Neden woled almak istemiyorsunuz? Konuya vâkıf olmadığım için soruyorum.
Tam ürüne bakarken mega kupon bildirimi geldi. 3.000 e 750 TL.
Bu oyuncu koltuğu sepette 6.200'e geldi. Satın almadan diğer modellere de hızlıca bakayım dedim 1 dakikada kupon kayboldu. Nasip