1700 tl bütçem var normalde Gamepower Ogre veya gamepower calypso v2 alıcaktım fakat incelemelere bakınca çok sorun çıkarttığını gördüm onun yerine alınabilecek blue switch mekanik numpad tuşları olan siyah bir klavye önerir misiniz?. -Ayrıca bi öneriniz yoksa bu iki klavyeden...
la maymun seni burası senin 13 yaş havalarını atacağın yer değil hadi ****** git tiktoka falan yaz bunları bi sik bilmiyorsan yazmayacaksın buraya bebeye bak la tehdit ediyor sik kadar boyuyla beni
yalanlar dolanlar insanlarda sebep savaşıyorlar nedense hep nereye gitsen yaranamazsın riyakar olmuş bu düzen dayanamazsın gülenler ölenler bir aradalar hep
ben adama laf etmedim önce okuduğunu anlamayı öğren arkadaşım siteye bu hesaptan yeni giriş yaptım yoksa uzun süredir buradayım adama kusura bakma ama ağzı olan konuşuyor dedim adama bir şey demedim gelmissin bilmiyorsan laf etme abicim vs gibi cümleler kullanıyorsun sonrada haklı çıkmaya...
abicim fln sen kuralları okudun mu buraya giriş yaparken kaç yaşındasın belli değil millete abicim diyorsun sen kimsin abicim isteğimi sorarım bizde biliyoruz o fiyatlara birşeyler almayı adam alınmamış sen nerene konduramıyorsun alıyorlar siteye senin gibileri sonra uğraş dur daha fazla küçük...
adama laf attığım fln yok bilgisayardan anlamadığım için buradayım ve o yüzden soruyorum zaten asıl ben burada insan gibi bir şey sorarken gelip senin gibi adamlara diyerek saçma sapan konuşuyorsun önerin veya tavsiyen varsa söyle yoksa boşuna doldurma burayı