kanka kontrol ettim bunu çıkış wat değeri 650w yazıyor teknik ayrıntılarda 850w plat yazıyo bilemedim bu markayıda bilmiyorum sana kalmış bu bilgiler kafamı...
bu arada 600w ile de bence windows da görüntü alırsın ama şöyle düşün kankam elektrik gitti veya fazla yüke bindi pc kapandı sürekli pc resi falan bu riske...
evet onu da tercih edebilirsin ben fiyat ve performans olarak önerdim kankam sana 6000 5600 farkı hissetmen çok düşük cl 36 cl30 cl kas gecikmesi ama cl30...
evet doğru söylüyorsun malzeme kalitesi bence düşük fakat 30 40k bandına özellik olarak baktığımız güzel şeyleri var ve bunların galiba sınırsız garanti...
kanka şöyle söyliyeyim mutlaka 750w geçmen gerek 7800x3d alacaksın sıvı veya güzel bir hava soğutucu da alman lazım net beslemez 3070 ve 7800x3d yi bilgin olsun
senin yerinde olsam g.skill veya kingston tercih etmeye çalışırdım ama corsairda olur o da a brand markaya girer corsair kingsin g.skill bunlardan üzülmezsin ya
o zaman bence siyah yapabilirsin rami önerim CMH32GX5M2E6000Z36 -- KF560C30BBEK2-32TR kodlu ürünlerden birini alabilirsin kodları atıyorum en ucuzunu...
bence gayet güzel bir ram aynısının siyahı var bende garip bir şekilde bu aralar bütün ramlerin fiyatı artıyor çözemedim anakart beyaz mı istiyorsun ve...