Bütcem 3500 biraz aşabilir sorun olmaz koyduğum fotofaki sistem iyi mi? apu düşünüyorum ileride 1650s yaparım 6 7 aya fortnite valo minecraft gta5 cs gibi oyunlar oynuyorum fps sorunu olmasın bide video çekebilirsem iyi olur minecraft da speedrun yapıyorum Kayıt almam gerekiyo
3000 3500 arası pc öneri 100 200 tl aşsın bişey olmaz ilerde yükseltilebilir bi sistem olsun amd olmazsa sevinirim ekran kartı işlemci fark etmez alabileceğim en iyisini söylerseniz çok güzel olur 8 gb ram yeter ekran kartı 1650 s e çıkarırım yada 1650 s olarak alırım ama fiyatlar hakında fazla...
merhaba ben 2. ekran kartım daha iyi olduğu için onu kullanmak istiyorum nasıl yapabilirim? 2. olan daha iyi sanrım 2. yi kullanırsam fps artışı olabilir diye düşündüm dizüstü bilgisayar kullanıyorum memnun deilim dasdsaadas almayın dizüstü :D yakında pc alıcam ama alana kadar idare etsin en...
ben 6k ya 144 hz monitörlü bi sistem toplamak istiyorum bi hazır sistem buldum https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3t-10/ sistem bu iyi mi? deil mi veya ne değişicek söylerseniz sevinirim 16 gb yapıcam ram i bide ssd yi düşürüp 1tb hhd taksam işletim sistemini ona kurup oyunları hhd kursam...