Önceden Max 40 ms alırdım şimdi 60 75 arası oluyor. CS 2 de test ettim bir artış olmadı. Riot oyunlarında 2 kat ping artışı oluyor. Önceden 35 alıyorsam şu an 70 alıyorum. Pingim sabit. DNS adresim Cloudflare(Keenetic router üzerinden giridim) QoS ayarı ve IntelliQoS aktif.
Merhaba, Air fiber(üst yapı internet) kullanıcısıyım. İnterneti bağlattığımda ZyXEL VMG1312-T20b modemini verdiler. Bu modemde QoS ayarları hiçbir işe yarayamıyor(genel olarak hiçbir ayar işe yaramıyor), ayrıca download için bir QoS ayarıda bulunmuyor. Bu nedenle Keenetic start N300 model bir...
internet sağlayıcısı ile pek alakası yok. kablosuz veri aktarımı olduğundan drop paket kaybı ping artışı gibi sorunlar yaşanıyor. önerim kullanmaman ama başka çare yoksa hiç olmamasından iyidir.
air fiber demek istemişsin sanırım kendim kullanıyorum ve önermiyorum 100 paket yolluyorum 60 paket karşıya ulaşıyor çok fazla paket kaybı oluyor mümkünse alt yapı başvurusunda bulunun veya super box vesayre. cs valo gibi fps oyunları oynamıyosanız sorun yok. lolde falan sıkıntı yapmaz