xivmrtxiv isimli üyenin son içerikleri

1. X

1-1.5m Araç Tavsiyesi

Herkese iyi forumlar. Başlıkta da görüldüğü üzere 1-1.5 milyon arası alınabilecek mantıklı 2.el araç tavsiyesi istiyorum. Otomatik vites, mümkünse yüksek modelli ve uzun yolda üzmeyecek, masraf çıkartmayacak veya az çıkartacak araba önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  2. X

2.El 4 Silindir Makineler hala kullanılır mı?

Arkadaşlar motor almayı düşünüyorum 600-700 bin arasında. Sıfır r25 düşündüm başta ama 250cc ye 400-450 bin para vermek saçma geldi açıkçası güç yok ses yok. 2. el cbr600rr veya gsxr600 düşünüyorum aranızda bu makineleri aktif kullanan veya kullanmış olan varsa pek sorun çıkarır mı bilgi verirse...
  3. X

900-1.1 m arası araç önerisi

arkadaşın birisi de yazmışta ben de dediğiniz keyifsizlikten dolayı tercih etmiyorum
  4. X

Valla hocam egeaya bir türlü ısınamadım yoksa dediğin gibi sıfır sonuçta garantisi vs bir çok artısı var 1755445694 Şu an baktım gerçekten çok güzel gerek içi gerek dışı. Gücü de fena değil o fiyata göre gerçekten tercih edilebilir bir araba. Motorunu da araştıracağım bir kroniği vs yoksa...
  5. X

Eyvallah hocam teşekkür ederim
  6. X

peki hocam senin bu corsa hakkında düşüncelerin neler. Yani ileride ağır sıkıntı çıkarmayacaksa ufak masraflar zaten illa ki olacaktır. Sorunsuz araç değil de nispeten daha kolay çözülebilir (hem ekonomik hem zaman bakımından) olan bir şey arıyorum 1755440956 Motor,yıl ?
  7. X

Sanırım sadece boş paketleri geliyor hocam o paralara 1755437730 clio 1.3 tce rs line biraz yüksek kmlerde bulabildim ama ona da pek iyi demiyorlar hangi arabayı bulsam bir sorunu çıkıyor.
  8. X

Herkese iyi günler. 900.000 ₺ - 1.100.000 ₺ aralığında bir araç arıyorum. Alacağım arabadan beklentim genellikle şehir içi fakat 4-5 ayda bir düzenli gitmem gereken 950 km bir seyahat var yani araba beni uzun yolda da üzmemeli. İç tasarım dış tasarımdan daha önemli benim için çağ dışı kalmış...
Geri