puhahaha E-spor diyorsun cl 38 ram alıyorsun boş yapmışsın kral kusura bakma bu forumda senin egonu tatmin etmek için yanlış şeylere doğru diyecek adam bulamazsın eğer kafana dank eder de hata yaptım siz haklıymışsınız siparişi iptal edeceğim dersen 1 ayda topla acele etme fırsat bekle formda...
Kanka gümrükte kalırsa zaten kalmaz ama diyelim ki kaldı bu senin yerine satın alan arkadaşın problemi senin değil uygulamada teslim alacağım zaman öde seçeneği var onu işaretlediğin zaman herhangi bir problem kalmıyor
Ama bak yanlış anlama çok büyük şerefsizlik yapanlar var adama bu ürünü satın aldırdıktan sonra kesinlikle vazgeçme yani zaten elime ulaşmadı o yüzden para vermek zorunda değilim kafalarına girme senin yerine satın alacak kişi gidip o ürünü senin için satın aldıysa senin ticaretin bitmiştir...
Kanka bu uygulamada elden teslim alabiliyorsan herhangi bir sorun yok teslim almadığın sürece para vermek zorunda değilsin yalnız senin için yurt dışından satın alan kişiyi de mağdur etmemek için ürünün seri numarasını al kaç gigabyte olacağını söyle çok benzer ama farklı bir modeli varsa bu...
Sürekli sistem değiştiriyorsan zaten farkına varmışsındır artık ekran kartı bilgisayarın hiçbir parçasına yetişmiyor orta segment ekran kartının vramleri en az 80 90 GB olması gerekiyor.
O videolardaki teste şunu açıklamıyorlar ekran kartı işlemcinin ürettiği fpse yetişemediği için işlemci kendini frenliyor gereksiz yükten ve ısıdan kurtulmak için fps yaratmıyor bu sebeple fps aynı çıkıyor izlediğin videolardaki testlerde oyunları genelde ekran kartını çok kullanan oyun...
Yok gerekmiyor 10 adete kadar destekliyor dongle
1776334056
İşlemci soğutucu için acelen yoksa ve bütçen izin veriyorsa tryx panorama nın aynısından Lian li çıkaracak önümüzdeki 3 ay içerisinde onu bekle derim. dandik bi soğutucu aldım çıkana kadar iş görsün yeter pusuda bekliyorum
1776334326...