Xivy isimli üyenin son içerikleri

1. Xivy

🔥İndirim Lian li ürünlerinde %25 indirim

Lian Li Türkiye ye sordum q2 dediler
  2. Xivy

🔥İndirim Lian li ürünlerinde %25 indirim

Kanka teklisinde Wireless alıcı çıkmıyor o da kendi başına 1200 tl
  3. Xivy

🔥İndirim World kart Steam ve Apple-Microsoft 300 TL indirim Mart-Nisan(KİŞİYE ÖZEL)

Eğer banka kartından geçtiysen iki gün içerisinde hesabına yatıyor. Eğer kredi kartından geçtiysen tekrar kredi kartının limit olarak tanımlanıyor. Puan falan değil
  4. Xivy

❌İndirim Bitti! 135.338 TL INTEL U5 245KF - RTX 5090 Oem paket (yılın ilk en iyi sistemi)

dostlar bu fiyat çok iyi fakat bu parçalarla 5090 kullanmak tüplü ferrari kullanmak gibi. diğer parçaları satıp yeni parçalarla kullanacak olanlar değerlendirmeli diğer yandan vatan biraz ben satamadım sen sat mantığıyla karından pay veriyor
  5. Xivy

🔥İndirim Rampage PhaseChange Thermal padler Vatan'ın stokta - 135 TL

Masaüstü rtx 2060 süperin içini temizlemek istiyordum bu padler işe yarar mı ?
  6. Xivy

Yardım Overclock için yardım!

Sistemi yeni topladım hocam başka herhangi bir tavsiyen varsa alırım ne olursa hiç önemli değil açıkçası soruma tek cevap veren kişi sensin 🙃🫰🏻
  7. Xivy

Hocam tek niyetim işlemciyi rami ekran kartını doğru frekanslarda birbirine uygun kullanmak overclocktan anlamıyorum dediğim gibi sadece aldığım ürünlerin birbirine stabilizasyonu uyumluluğu kararlı çalışması benim için önemli olan. Ramleri farkındaysan 7800 MHz aldım ve 6000-6400 de kullanmak...
  8. Xivy

evet baktım zaten onun videolardan sonra karıştı olay. Hem diğer çoğunluğun söylediğinden farklı söylüyor, hem de ram mt/s tablosunda sadece 6000 için paylaşmış 6400 yok 1766676437 Hocam gerçekten bu konuda sıfırım. Ne kapabilirsem kârıma olacak.
  9. Xivy

Selam dostlar iyi forumlar. Overclock için yardımınızı istiyorum. Bütün bios ayarlarının içinden yardımınızla çıkmam gerekiyor. Sistemim bu şekilde; İşlemci : Ryzen 9950x3d Anakart : MSI PRO X870-P WiFi DDR5 8200MHz(OC) Ekran Kartı : Gigabyte GeForce RTX 4070(Gaming OC) 12G Ram : G. Skill...
  10. Xivy

🔥İndirim World kart Steam ve Apple-Microsoft 300 TL indirim Mart-Nisan(KİŞİYE ÖZEL)

Nerede diyor ben daha önce yüklemiştim tekrar yükledim bir sorun yaşamadım
  11. Xivy

Yok hocam bir vadesiz hesap aç o hesaba müşteri hizmetlerinden normal dijital tl card iste sonra ondan hallet uzun sürmez 🫰🏻
  12. Xivy

Play cardlar ne olursa olsun kabul edilmiyor açıklamasında zaten play tl cardlar kabul olmuyor diye yazıyor
  13. Xivy

Evet ben öyle yaptım cüzdana 10 dolar yükledim 140 tl ye geldi.
  14. Xivy

Arkadaşlar aldım 5 dakikada 300 tl yi geri verdi kredi kartına yani 300 tl alırsanız 300 tl geri veriyor dolar 44 ten işlem görüyor
  15. Xivy

Peki tam olarak nasıl geri veriyor 300 tl yi hemen mi yoksa kampanya bitiminde falan mı
Geri