xKARMA isimli üyenin son içerikleri

1. xKARMA

5070-i 5 14400F İTOPYA SİSTEMİ NASILDIR

inceledim kral attıklarını nexus thunder kafama yattı gibi teşekkürler tavsiyelerin için abime göstereceğim bu sistemi taksit işi kafasına yatarsa bu olur gibi bakalım
  2. xKARMA

daha iyiden kastın ne kral öneri yapabilir misin 50k altına genelde 5060 var 5 6 daha koyup en azından 5070 seçeyim diye düşündüm yanlış mıyım
  3. xKARMA

ne açıdan kral ekran kartı olarak mı full sistem olarak mı
  4. xKARMA

Abim için sistem ayarlıyorum max 50k dedi ama ben biraz daha zorlayıp diğerlerinden daha güçlü ve son seri olduğunu düşündüğüm için biraz araştırıp 5070 li bu sistemi almaya karar verdim bi bakıp bilginiz dahilinde yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler arkadaşlar sistem...
  5. xKARMA

Yeni Ekran Kartı Düşük FPS

güncel tarihte yayınlanmış olmalarına dikkat et bi dene bakalım tekrar
  6. xKARMA

Yeni Ekran Kartı Düşük FPS

güncellemelerini yaptın mı güzel kardeşim işlemci ekran kartı vs
  7. xKARMA

Yeni aldığım tabletin kasasında ezilme var ne yapmalıyım?

Aldığın yer büyük bir firmaysa gönder ilgilensinler değilse hiç uğraşma sorun olmaz gibi duruyor.
  8. xKARMA

acer aspire 5 alınır mı vatan

indirimle birlikte 13 800 e geliyor evde oyun bilgisayarım var ekipmanlarımla birlikte ofis okul laptopu olarak düşünüyorum uzun şarj ömrü özellikle piyasada en iyi bunu buldum indirimle birlikte
  9. xKARMA

Bir sınavdan geçmek/yüksek almak için 15 saat çalışmak yeterli değilmi?

Çok çalışmak tek başına hiçbir zaman yeterli değildir. Önemli olan verimli çalışmak doğru çalışmaktır. Buna itiraz eden olacağını sanmıyorum sen evet sınava çalışmışsın ama boşuna, çalışmadan önce bildiklerinle girmişsin veya çok yanlış yerlere çalışmışsın.15 saat farklı yerlere çalışacağına...
  10. xKARMA

15-20kya laptop önerisi yapar mısınız

rica ederim
  11. xKARMA

Bu laptop alınır mı ?

arada bir fark yok bence hiç karıştırma kafasını ikisini kıyaslarsak 17 inc ve 1 tb olan daha iyi
  12. xKARMA

2 adet league of legends hextech sandığı ve anahtarı kodu var elden nasıl çıkarırım

Selam beyler , bugün bir internet kafe turnuvasından hextech sandığı+anahtar kodu kazandım tanesi 40 tl değerinde 2 kod var bunu nasıl satarım veya ilgilenen varsa 50 tl ye 2 hextech sandığı 2 anahtar bırakırım
  13. xKARMA

Beyler elimde 200 TL değerinde migros kodu var nasıl satarım?

Dostum banada öyle bir şey lazımdı iyi fiyat ben alırım dm gel
Geri