inceledim kral attıklarını nexus thunder kafama yattı gibi teşekkürler tavsiyelerin için abime göstereceğim bu sistemi taksit işi kafasına yatarsa bu olur gibi bakalım
Abim için sistem ayarlıyorum max 50k dedi ama ben biraz daha zorlayıp diğerlerinden daha güçlü ve son seri olduğunu düşündüğüm için biraz araştırıp 5070 li bu sistemi almaya karar verdim bi bakıp bilginiz dahilinde yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler arkadaşlar sistem...
indirimle birlikte 13 800 e geliyor evde oyun bilgisayarım var ekipmanlarımla birlikte ofis okul laptopu olarak düşünüyorum uzun şarj ömrü özellikle piyasada en iyi bunu buldum indirimle birlikte
Çok çalışmak tek başına hiçbir zaman yeterli değildir. Önemli olan verimli çalışmak doğru çalışmaktır. Buna itiraz eden olacağını sanmıyorum
sen evet sınava çalışmışsın ama boşuna, çalışmadan önce bildiklerinle girmişsin veya çok yanlış yerlere çalışmışsın.15 saat farklı yerlere çalışacağına...
Selam beyler , bugün bir internet kafe turnuvasından hextech sandığı+anahtar kodu kazandım tanesi 40 tl değerinde 2 kod var bunu nasıl satarım veya ilgilenen varsa 50 tl ye 2 hextech sandığı 2 anahtar bırakırım