xkeanex isimli üyenin son içerikleri

1. X

🔥İndirim Gamepower Ultima Wireless 7.1 Surround 2000 Mah Kulaklık | 1.599 TL

bi bu gamepower bide eşşek resmi olan marka bana hiç güven vermiyor
  2. X

❌İndirim Bitti! İncehesap | Gecenin Yıldızı | 18.09.2026

black friday de daha üst düzey oled monitörlerde iyi indirim bekliyorum. Özellikle MSI ürünlerinde ciddi indirimler olacağı söyleniyor. Kesin bilgi. Alanlara hayırlı olsun bu arada. Giriş seviyesi için güzel bir monitör sayılır.
  3. X

45 saniyede 50 tane satıldı yani öyle mi :D herkese de monitör lazımdı zaten millet kasayı tablete bağlıyor nasıl bir ihtiyaçtı anlatamam.
  4. X

Şuan 20 k zaten kaça vericekler acaba
  5. X

❌İndirim Bitti! Medion Signium 14 OLED Ekranli Laptop 27 Bin TL

daha 15 gün önce 25 e satılıyordu nasıl bir sıcak fırsat şimdi bu :D Allah akıl fikir versin. Şu konuları açarken ürünün son fiyatlarını açıp internetten kontrol edipte açın.
  6. X

🔥İndirim Koş ! Viewsonic 520 Hz Monitör 19.999 TL !

1000hz olsa ne olur insan gözü sadece 60 Hz görebiliyor yeeeenim
  7. X

❌İndirim Bitti! Hepsiburada & Yemek Sepeti Pro Kampanyası

ys den alınan 3 aylık hb premium kodunu mevcut hb premiumlu hesapta kullanıp uzatamıyoruz sanırım kod girecek yer çıkmıyor
  8. X

🔥İndirim Iphone 18 Pro Ön Satışta Aktif! 137k🔥

bir telefona bu kadar para verenleri ibretle izliyorum, xiaomi nin dile gelip "neyimi beğenmedin ? o şırfıntıda olup bende olmayan ne var?" der gibi replikler çınlıyor kulaklarımda.
  9. X

❌İndirim Bitti! Windows 11 Pro + Office 2024 Pro Plus Dijital Lisans Anahtarları 10 TL 🔥🔥🔥🔥

bazıları bedava ekmek dağıtan görse onuda şikayet edicek öyle bi kafaya sahip bi güruh var enteresan
  10. X

🔥İndirim Vestel Akıllı Saat 2 Nabız ve Uyku Takibi Suya Dayanıklı 999 TL

giriş seviye çok beklentim yok casio asker saati kullanan adamım ben diyenler için alınabilir fiyat
  11. X

🔥İndirim 🔥Hepsiburada Tıkla Kazan Aktif (22.00 Kadar) 🔥

15 TL hepsi para verdi, 25 TL vereyim hiç bu anı yaşamayalım
  12. X

🔥İndirim Fazeon F19 Tahtalı Kasa Beyaz 750w Psu 3894tl

TAHTALI ALSKDJADJASKDLJASDKLAJDLŞAKDJAJDASD Allah iyiliğini versin kardom.
  13. X

🔥İndirim Migros 3 Al 2’Si Money Hediye - 3 Adet Monster 80 TL

Zararlı şeyleri burda tek tek yazmama gerek yok herhalde :) bunları ayırt edecek zekaya sahip olman gerekir. Ama görüyorum ki zararlı şeye zararlı olduğunu söylediğim için yazdığımı eleştirmeye çalıştığına göre Allah yardımcın olsun ne diyim :)
  14. X

🔥İndirim Migros 3 Al 2’Si Money Hediye - 3 Adet Monster 80 TL

normalde meşrubat grubu içeçekleri çok severim ama özellikle bu enerji içeçeklerini içeriklerindan dolayı yanaşmıyorum. Sağlığını önemseyen arkadaşlara tavsiye etmem, özellikle de genç yaşta kalp krizi vs gibi sorunlar bu kadar artmışken.
  15. X

🔥İndirim Defacto Ürünlerinde %70'e Varan İndirimler 🔥

Satılması gereken fiyatları indirim diye dayıyorlar
Geri