xkeanex isimli üyenin son içerikleri

1. X

🔥İndirim Migros 3 Al 2’Si Money Hediye - 3 Adet Monster 80 TL

Zararlı şeyleri burda tek tek yazmama gerek yok herhalde :) bunları ayırt edecek zekaya sahip olman gerekir. Ama görüyorum ki zararlı şeye zararlı olduğunu söylediğim için yazdığımı eleştirmeye çalıştığına göre Allah yardımcın olsun ne diyim :)
  2. X

🔥İndirim Migros 3 Al 2’Si Money Hediye - 3 Adet Monster 80 TL

normalde meşrubat grubu içeçekleri çok severim ama özellikle bu enerji içeçeklerini içeriklerindan dolayı yanaşmıyorum. Sağlığını önemseyen arkadaşlara tavsiye etmem, özellikle de genç yaşta kalp krizi vs gibi sorunlar bu kadar artmışken.
  3. X

🔥İndirim Defacto Ürünlerinde %70'e Varan İndirimler 🔥

Satılması gereken fiyatları indirim diye dayıyorlar
  4. X

🔥İndirim 7800x3d-5080-32ram 113k - 9 Taksit 🔥

en ucuz dandik parçalarla toplamışlar yine
  5. X

❌İndirim Bitti! Trendyol 1000₺ Ye 300₺ İndirim Kodu

dayı diyi Bu kod henüz aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. diyi :(
  6. X

🔥İndirim Honor Magic 8 Pro 12/512 69.999tl

70 bin hala çok fazla bu telefon için, gerçe telefon zaten o para değilde, türkiye de yaşıyoruz malum 1 tane bana 1 tane devlete...
  7. X

🔥İndirim Türk Telekom Bölgesel İnternet Fırsat Kampanyası

adresimde 9 yıldır türktelekom VDSL kullanıyorum, fiber dönüşüm yapamayan onca dilekçeye rağmen hala fiber hizmet sunamayan Türk telekom a da burdan sitemlerimi iletiyorum.
  8. X

🔥İndirim İtopya 18.00 / 23.00 İndirimleri

harman olduk James Donkey falan yok mu ( bu arada bi marka neden ismini eşek koyar onuda anlamış değilim)
  9. X

Lacoste Ayakkabılar Tek Fiyat 2890

3k lık fiyat indirimli olarak lanse ediliyor, hemde LAKOS... XD
  10. X

❌İndirim Bitti! Vatan Sepette %20 İndirim

Açıkçası şuan %20 indirimli diye koydukları fiyatlar zaten başka sitelerden her gün alabileceğiniz fiyatlar, ben çok spesifik ürünler ve indirimler göremedim.
  11. X

❌İndirim Bitti! Hepsiburada Poco F8 Ultra 41k

kargo paketinden çıkan damarlı turşuluk izmir salatası sonrası gelen baygınlık hissi
  12. X

Kanye West Konserinde İndirim!

Bunun konserine gitmem için üzerine para vermeleri lazım oda 5k dan aşağı çalışmaz
  13. X

🔥İndirim Colorful İgame X870 Senna V14 AMD Am5 Ddr5 8200mhz Atx 🔥 10.999 TL 🔥

colorfull anakart konusunda nasıl iyi midir? varmı tecrübesi olan
  14. X

❌İndirim Bitti! Patriot 16gb 6000 Mhz Cl30 Ddr5 Ram 10.327 TL 🔥

şu ramin 32 sini 9 ay önce sıfır 4.000 tl ye aldıydım vay arkadaş
  15. X

🔥İndirim Intel Core İ9 14900ks Soket 1700 14.Nesil 6.0ghz 36mb 10nm İşlemci 29.996tl

elektrik faturası geldiğinde morali bozulsun isteyen alabilir
Geri