xkeanex isimli üyenin son içerikleri

1. X

Turkcell tarifenin 5 katını ücretsiz internet veriyor

bu verdiği interneti 4.5g olsakta kullanabiliyoz mu ki
  2. X

🔥İndirim Lian li ürünlerinde %25 indirim

fiyatlara önce bindirim sonra indirim yapılmış yemez anadolu çocuğu
  3. X

❌İndirim Bitti! Fenerium 2025/26 Sezon Çubuklu Forma 2974TL.

uefa denetmenleri geçen ay stadı denetlemek için ziyaret etmişlerdi, koridordo soyunma odalarında vs 5 yıldızlı logo ve emblemleri görünce "Bunlar ne böyle ? Kaldırın bunları" demiş adamlar ... LAASJKDKLAJMDŞALSKDJALKDAJSDKASLJŞDAKDJMAŞLDKSADNMLASDM kıssadan hisse ölü yatırım.
  4. X

5 L SIZMA ZEYTİNYAĞI 788 Tl🔥🔥

5 kg gerçek sızma katkısız zeytin yağının bu fiyata satılmasının mümkünatı yok kimse kendini kandırmasın
  5. X

🔥İndirim 1200/300 Trendyol KAPTIM300

almak istediğim aula hero 68 he rapid trigger klavye vardı 2500 düşmüş bide kodu kullanıp 2200 e aldım çok iyi oldu paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum.
  6. X

❌İndirim Bitti! 🔥 Yudum Egemden Sızma Zeytinyağı 1 lt Cam 90TL🔥

Göndereceklerini sanmam çünkü ürünün normal en düşük piyasa fiyatı 360 TL ve üzeri, gönderirlerse de şüphelenirdim önce bi leboratuvar incelemesi gerekli :D
  7. X

❌İndirim Bitti! 🔥 Yudum Egemden Sızma Zeytinyağı 1 lt Cam 90TL🔥

Kral 90 liraya 1 litre zeytinyağı mı olur motor yağı falan olmasın
  8. X

🔥İndirim DAREU EK60 HE Manyetik Switch Klavye 1399 TL

daha ucuza rapid trigger özellikli bir klavye yok sanırım, en azından fps oyunları için movement gerektiren "w" "a" "s" "d" tuşları kullanımı için iyi fiyat. max 0.2 trigger ayarı var bu arada 0.1 yapılmıyor bu modelde ama çokta elzem olduğunu düşünmüyorum.
  9. X

🔥İndirim TrendyolGO Markete 600e 300TL indirim.

75 TL yazıyor bende nasıl 1 TL oluyor
  10. X

❌İndirim Bitti! Trendyol Tüm Kategoriler 2500TL 'e 500TL Kupon Kodu

çoğu şeyin fiyatını belli oranda yüzdesel yükseltmişler kupon kullansan 5 gün önceki fiyatına geri dönüyor indirimli diye alıyosun yersen
  11. X

❌İndirim Bitti! Havit fuxi h3 kulaklık 215TL

Boşuna heveslenmeyin iptal is coming
  12. X

🔥İndirim Lexar 1TB NM610PRO Gen3 M.2 SSD 3300MB Okuma / 2600MB Yazma 2999TL

cl 40 45 ramler, gen2 gen3 ssdler falan :D ne kadar çar çöp depoda kalan mal varsa satıldı bu ara :D
  13. X

🔥İndirim RTX 5070 LER PEŞİN FİYATA 10 TAKSİT AVANTAJI İLE 30 BİN

sadece oyun için alınacaksa 5070ti nin verdiği fpsi veren 9070 xt almak çok daha mantıklı
Geri