adresimde 9 yıldır türktelekom VDSL kullanıyorum, fiber dönüşüm yapamayan onca dilekçeye rağmen hala fiber hizmet sunamayan Türk telekom a da burdan sitemlerimi iletiyorum.
Açıkçası şuan %20 indirimli diye koydukları fiyatlar zaten başka sitelerden her gün alabileceğiniz fiyatlar, ben çok spesifik ürünler ve indirimler göremedim.
senin gibi kimseye hakaret ve suçlamada bulunmadığım taktirde istediğim konuya girip istediğim yorumu yazarım, sana mı sorucam ? ayrıca hala hakaret ve suçlama yapmaya devam et sen. Banı yiyince akıllanırsın umarım.
kardeş sen ne yaşıyorsun anlamış değilim ben daha hayatımda taksitle alıp sattığım 1 tane ürün yok beni tanımadan etmeden hangi kafayla bu yorumu bana ithafen yapıyorsun sen kimsin amacın ne onuda anlamadım, yetkili admin arkadaşlar bu hızlı ve öfkeli agresif arkadaşı pistten alsın.
genel olarak yorumladım, al satçı olduğumu da nerden çıkardın ? direk bana ithafen yorumda bulunmuşsun birde. Al sat için düşünecekler varsa onlar için yorum yaptım, bu fiyattan alınıp kar edilebilecek bir sistem değil keza. Bizim millette ya okuma yazma yok ya da okuduğunu anlamıyor.