XkralTR0861 isimli üyenin son içerikleri

1. X

Steamda 30 dolarlık çüzdan kodu satın aldım iade etmediler

30 dolarlık aldığım çüzdan kodu hala iade edilmedi bankayı arayıp sordum bi iade gözükmüyor dediler 20 gün geçti ne yapmalıym yardım edin plss
  2. X

IOS Steamdan cüzdan kodu aldım ve iade gerçekleşmedi

Reis denedim ama aynı konu ile ilgili olduğu iiçin konu talepbgönderemiyorum steamdan para iadesi oldu gözüküyor hala ama bankaya para düşmemiş 6 gün oldu
  3. X

IOS Steamdan cüzdan kodu aldım ve iade gerçekleşmedi

steamdan cüzdan kodu alıdım iade gerçekleştirdim 4 gün geçmesine ramen daha iade kartıma yapılmadı ne yapmam lazım
  4. X

Sistemimi satmayı düşünüyorum ne kadar fiyat biçebiliriz

Gigabayt 4060ti 8 gb ekran kartı H610m k DDR 4 anakart i5 12400f işlemci ve 32 ram var DDR 4 650w power supply var ne kadar fiyat biçebiliriz ?
  5. X

Corsair Void Elite RGB 7.1 Surround siyah kablosuz Gaming kulaklık alınır mı?

Knk ben aldım kullanıyorum ilk başta bi ses sıkıntısı vardı boğuk geliyodu sesler pc yi sıfırladım ve sesler falan her şey düzeldi mikrofon zaten mükemmel bence alabilirsin.
  6. X

Yardım Hem rahatça oyun oynayabileceğim hemde işlerimi görücek laptop lazm

45.000 55.000 bin tl arası 1tb ssd si olan sağlam bi laptop lazım önerilerinizi bekliyorum
  7. X

Yardım Corsair Void RGB Elite Wireless

Kulaklığı kullanalı 1 hafta oldu ve sesler fazlq garip ekolayzer ayarları yapmaya çalışıyorum bi oyunda ses düşüyor arkadaşların sesi fazla geliyor videonun ses az geliyor bir türlü çözüm bulamadım lutfen yardım edin
  8. X

Yardım Allah rızası icin yardım edinCorsair void elit ekolayzer ayarları

Corsair void elit kullanıyorum ekolayzer ayarları yapmam lazım nasıl yapılır driverı yüklü ama bi türlü oturtamadım sesleri bazen oyun oynarken ses çok geliyo video açıyorum ses az geliyor nasıl düzgün ve güzel ses ayarı yaparım lütfen yardım edin ses o kadar can sıkmaya başladıkı pcyı acmaz...
  9. X

Arkadaşlar merhaba yardım lazım !!!!

discord kullanıyorum sesimi test ettimi kendime iyi geliyor fakat arkadaşlarıma boğuk cızırtılı ve sesim az gidiyor yardım lazım nasıl çözeriz !!
  10. X

Comment by 'XkralTR0861' on the classified ad 'Intel i5 12400f'

Reis satmaktan vazgeçtim kaldırmayı unutmuşum kusura bakma
  11. X

Mikrofon arıyorum yardımm lazım

Corsair void elit kullanıyorum mikrofonu yeterli gibi ama farklı bi mikrofon almak istiyorum almalımıyım sizce ? Kick de yayın açmayı düşünüyorum ?
  12. X

İşlemci tavsiyesi bilgi eksikliği

Yardımcı olan herkese çok teşekkürler sonuç olarak 14400F ve kule tipi soğutucu ya karar verdim tekrardan teşekkürler iyi akşamlar
  13. X

Alırım sıkıntı olmaz kule tipi olursa iyi olur sıvı soğutucular pahalı kaçar
  14. X

GIGABYTE H610M-K DDR4 HDMI PCIe 16X v4.0 1700p mATX - idefix https://share.google/gVV42YnGPxt9xWnVc anakart bu vatandan aldım
  15. X

6+4 toplam 10k bide şunu sormak istiyorum 14400f ile 14600k fark çok varmı performans olarak
Geri