Xkraltr6161 isimli üyenin son içerikleri

1. X

❌İndirim Bitti! Ktc H27t7p 27" 1ms Mprt 210hz 6999 TL 6taksit

Arkadaşlar ürünü amazondan aldım ve üründe sanırım 3 tane ölü piksel var. İlk aldığım gün daha fazla vardı kendi kendine düzeldiler garip bir şekilde. IPS glow da fotoğraflarda mevcut. kargoyu getirirlerken distribütör ve garanti kağıdını düşürmüşler. Sizce bu durumdaki bir monitör iade edilmeli...
  2. X

Fazeon X24f241s 23.8" 0.5 Ms Full Hd Ips 240 Hz Oyuncu Monitörü 3.999tl

aoc iyi bir marka değil overrated
  3. X

2. Piksel kötü duruyor ya bence iade et yenisini iste
  4. X

6300 lira olan H27T22C Modelini kacirdigim için bunu sipariş ettim, umarım ghosting ve diğer performansları benzerdir, internette bununla ilgili kaynak bulamadım. Bulabilen varsa bilgilendirebilir mi.
  5. X

❌İndirim Bitti! Gıgabyte Geforce RTX™ 5070 Wındforce Oc 12 GB - 29.524,10 TL

niyeki hocam bende kullanıyorum fena değil, sadece tam yükte 75 derece oluyor bir tık fazla sanırım
  6. X

Bu Sistem Sizce İyi mi?

raijintek cratos 850 watt alınır mı hocam bilginiz varmıdır 5000 lira şuan
  7. X

F/P Klavye Önerisi Bütçe 3k

Çok bilgili değilim ama bu bütçe ile manyetik klavye alabilirsin biraz araştır bence.
  8. X

50k Bütçem Var 2k Sistem Toplamak İstiyorum

Hocam Intel ekran kartı kullanmayı düşünmüyorum çünkü hiçbir bilgim yok. Evet f/p ama driver sorunları olabilir vs vs. O yüzden 2. El sistem alacağım mecbur, yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
  9. X

Teşekkür ederim, iletişime geçeyim ozaman elden alıp testlerini yaparım
  10. X

Şöyle bir sistem bulmuştum 45k 8 ay kullanılmış, incehesaptan alınmış. Sence alınır mı? Alirken nelere dikkat edeyim? Benchmark testi falan yaparım ürünü elden alırken, yeterli olur mu
  11. X

Şu anda 50 k fiyatlı f/p hazır sistem var mı? Yoksa tek tek mi toplayayim yada şuan fiyatlar kötü durumda ise biraz daha bekleyeyim mi? Ne yapacağıma bir türlü karar veremedim
Geri