Arkadaşlar ürünü amazondan aldım ve üründe sanırım 3 tane ölü piksel var. İlk aldığım gün daha fazla vardı kendi kendine düzeldiler garip bir şekilde. IPS glow da fotoğraflarda mevcut. kargoyu getirirlerken distribütör ve garanti kağıdını düşürmüşler. Sizce bu durumdaki bir monitör iade edilmeli...
6300 lira olan H27T22C Modelini kacirdigim için bunu sipariş ettim, umarım ghosting ve diğer performansları benzerdir, internette bununla ilgili kaynak bulamadım. Bulabilen varsa bilgilendirebilir mi.
Hocam Intel ekran kartı kullanmayı düşünmüyorum çünkü hiçbir bilgim yok. Evet f/p ama driver sorunları olabilir vs vs. O yüzden 2. El sistem alacağım mecbur, yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
Şöyle bir sistem bulmuştum 45k 8 ay kullanılmış, incehesaptan alınmış. Sence alınır mı? Alirken nelere dikkat edeyim? Benchmark testi falan yaparım ürünü elden alırken, yeterli olur mu
Şu anda 50 k fiyatlı f/p hazır sistem var mı? Yoksa tek tek mi toplayayim yada şuan fiyatlar kötü durumda ise biraz daha bekleyeyim mi? Ne yapacağıma bir türlü karar veremedim