Arkadaşlar telefonumu arabanın bluetooth'una bağlıyorum fakat şarkı vs. açtığımda ses gelmiyor şarkı ismi ve yürütme saniyesi falan görünüyor şarkı çalıyor ama ses gelmiyor. Başka telefon denedim onda oldu. Yardım lazım
Selamlar. Torrentten oyun indirdim oyun açılıyor 1.bölümü tamamlıyorum fakat 2.bölüme geldiğimde hata verip kapıyor. Torrente giriyorum indirdiğim oyunun yanında sistem belirtilen dosyayı bulamıyor diyor yardımcı olur musunuz?
Hocam diskte işletim sistemi yok. Nasıl yapacağız işletim sistemini nasıl aktaracağım
1730552631
Hocam evet ssd de işletim sistemi yok nasıl yapacağım onu
1730552673
Nasıl kuracağım hocam içine
Selamlar. Turknet kullanıyorum. Bugün oldu daha yeni bu sabah modemin wan ve internet ışıkları söndü diğer ışıklar açık(power 2.4Ghz vb.).İnternete bağlanmıyor kafayı yemek üzereyim
Merhaba arkadaşlar parça parça toplayarak yeni sistem dizeceğim bir kısmı bitti zaten ekran kartı ve ssd kaldı. 465gb m2ssd kullanıyorum. 1tb m2ssd geçeceğim. Şuanki ekran kartım rx580 2048 sp. RX6600 alacağım. Üstüne bir de windows 11 kuracağım. Sizce 11 kurmak mantıklı mı? Bir de sistemim...