xlahor isimli üyenin son içerikleri

1. X

Telefonumla arabanın blueetooth'una bağlanıyorum ama ses gelmiyor

Arkadaşlar telefonumu arabanın bluetooth'una bağlıyorum fakat şarkı vs. açtığımda ses gelmiyor şarkı ismi ve yürütme saniyesi falan görünüyor şarkı çalıyor ama ses gelmiyor. Başka telefon denedim onda oldu. Yardım lazım
  2. X

SİSTEM BELİRTİLER DOSYAYI BULAMIYOR

Selamlar. Torrentten oyun indirdim oyun açılıyor 1.bölümü tamamlıyorum fakat 2.bölüme geldiğimde hata verip kapıyor. Torrente giriyorum indirdiğim oyunun yanında sistem belirtilen dosyayı bulamıyor diyor yardımcı olur musunuz?
  3. X

EKRAN KARTININ MARKASI NE

Hocam buldum arktek'miş yarım saattir arıyordum. Yine de teşekkür ederim
  4. X

EKRAN KARTININ MARKASI NE

Selamlar herkese bu benim eski emektar ekran kartım rx580 2048 SP satılığa koyacağım da markası ne bunun? Bilen var mı?
  5. X

Reboot And Select Boot Device Hatası

Hocam diskte işletim sistemi yok. Nasıl yapacağız işletim sistemini nasıl aktaracağım 1730552631 Hocam evet ssd de işletim sistemi yok nasıl yapacağım onu 1730552673 Nasıl kuracağım hocam içine
  6. X

Reboot And Select Boot Device Hatası

Selamlar. Ssd ve ekran kartını değiştirdim böyle bişey çıktı ne yapmam lazım
  7. X

SSD ANAKARTA UYAR MI

Selamlar. AB350M anakart kullanıyorum m2 ssd 465gb vardı. İncehesaptan 1tb m2 ssd sipariş verdim kingston nv2 uyumludur değil mi?
  8. X

WİNDOWS 11 Kurayım mı?

Merhaba arkadaşlar w11 kuracağım zaten her halükarda kafaya koydum fakat 2-3 gün sonra alacağım ekran kartını. SSD sipariş etmiştim o gelecek. Gelince kurayım mı direkt, kaldırır mı? İşlemci: Amd ryzen 5 5600 Ekran kartı: RX580 2048 SP Ram: 32gb Psu:750W Ssd:1TB
  9. X

RX6600XT Ab350M anakarta uyumlu mudur?

Selamlar. Başlıkta da yazdığı üzere rx 6600 xt nitro ekran kartı ile ab350m anakart uyumlu mudur?
  10. X

Outlet ekran kartı alınır mı?

6800
  11. X

Outlet ekran kartı alınır mı?

Merhabalar. Başlıkta da yazdığı gibi outlet ekran kartı alınır mı?(RX6600)
  12. X

WAN VE İNTERNET ışığı kapalı

Selamlar. Turknet kullanıyorum. Bugün oldu daha yeni bu sabah modemin wan ve internet ışıkları söndü diğer ışıklar açık(power 2.4Ghz vb.).İnternete bağlanmıyor kafayı yemek üzereyim
  13. X

Windows 11 ve sistem puanlaması

Hocam DDR4 ramlerim.
  14. X

Windows 11 ve sistem puanlaması

Merhaba arkadaşlar parça parça toplayarak yeni sistem dizeceğim bir kısmı bitti zaten ekran kartı ve ssd kaldı. 465gb m2ssd kullanıyorum. 1tb m2ssd geçeceğim. Şuanki ekran kartım rx580 2048 sp. RX6600 alacağım. Üstüne bir de windows 11 kuracağım. Sizce 11 kurmak mantıklı mı? Bir de sistemim...
  15. X

KASAMIN ATX mi microATX mi olduğunu nasıl anlarım.

1728846864 Hocam bilemiyorum 2.el almıştım. Fotoğrafları gönderim
Geri