XLazine isimli üyenin son içerikleri

1. X

100 Bin liralık bütçe

100 bin laptopa gömülmez bence ya ama tabi terci senin 75 laptop kalanlarına da ekipmanlarını çok çok rahat dizersin.
  2. X

Xbox Controller 9. nesil 2699₺

x15 dediğiniz hangisi oluyor bu mu acaba ?? ''Easysmx X15 - Kablosuz Gamepad''
  3. X

2TB M2 SSD Tavsiyesi ???

Teşekkür ederim bu hızlarda aşırı ısınma yapmaz değil mi laptopta
  4. X

2TB M2 SSD Tavsiyesi ???

Bütçe : Max 5000 TL Arkadaşlar merhaba aşağıya resmini koyduğum laptopumu aktif olarak kullanmaktayım. Ama Depolaması yetmiyor oyun sil yükle yapmak yoruyor 2 TB laptopa uygun m2 gen4 ssd önerirseniz sevinirim bunun içindeki gen3 şimdiden tavsiyede bulunan herkese teşekkür ederim.
  5. X

Öneri 2 TB'lık SSD Önerisi

Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için sağolasın.
  6. X

Öneri 2 TB'lık SSD Önerisi

Bu ikinci yazdığını laptop a da takabiliyor muyuz laptop ssd leri farklı oluyor mu acaba
  7. X

Ryzen 7 7800x3D belirttiğim sisteme abartı ve gereksiz mi olur?

Yukarıda yazdığı parçaların aynısını düşünüyorum demek istemiştim MSI B650 Tomahawk R7 7800x3D GSkill ya da XPG 6000~ mHz cl32 expo DDR5 ram
  8. X

Ryzen 7 7800x3D belirttiğim sisteme abartı ve gereksiz mi olur?

Bende 7800X3D ve 4070 ti süper bi sistem alıcam bu hafta parçalar bu şekilde mantıklı mı peki
  9. X

🔥İndirim Asus Rog Fusıon II 500 2999 tl

Pahalı değil mi kablolu ya ondan soruyorum sistem alıcam orda yazmıştım tavsiye edermisniz alınır mı
  10. X

Sistem toplama tavsiyesi

Bunun fiyatı daha iyimiş hangi site bu birde bu sisteme monitör tavsiyeniz var mı 2k olacak şekilde
  11. X

Sistem toplama tavsiyesi

Ben biraz özelleştirme yaptım da fiyatı yükselmiş tamam bunu değerlendireceğim ama anakart wifi li olsun istiyorum ama sonradan alınan wifi lar performansı nasıldır acaba
  12. X

Sistem toplama tavsiyesi

Arkadaşlar Öncelikle merhaba aşağıda resimdeki gibi bir sistem toplamak istiyorum parçaların uyumu durumu vesaire önerileinizi bekliyorum bu sisteme birde 2k monitör önerirseniz sevinirim Fps hikaye her tür oyun oynuyorum.
  13. X

Deadlock İsteyen Varsa Davet Edebilirim

Benide davet edebilirmisin. 162555902
  14. X

CS 2 için yeni gelişmeler var mı?

Kapalı Beta yapıyor şuan bide bunun açık betası var ben busene geleceğini düşünmüyorum seneye yazın olabilir
  15. X

FİFA 23 KOL ÖNERİSİ YAPAR MISINIZ

Bende yok ondan da arkadaşımda var bende ondan alacağım güzel olduğunu söylüyor tavsiyedir.
Geri