Wraith markasını çok sevmekteyim mousepadini klavyesi (Wraith speed ve Wraith W75) kullanmaktayım. Aldığım ürünlerden de çok memnunum F/P olarak çok çok iyi olduğunu düşünüyorum. Kaliteli malzemeler kullanıyorlar. Elimde Razer Viper Ultimate var ve Wraith W1 alıp denemeyi çok istiyorum...
İncelemelerine bakarsanız zaten aldığım ürünün soğutmasının iyi olduğunu görürsünüz. Fandan mı yoksa biosta RPM ayarından mı bilemiyorum 1650 rpmlere kadar da çıkıyor ama.
1732865111
Normal değil. Elimde Rampage Helios C2 vardı o daha iyi soğutuyordu.
DeepCool Assainss IV hava soğutmasını satın aldım. Eskiden sıvı soğutma kullandığım için kasada fana gerek duymadım. Şuan sadece kasanın arka tarafında takılı tek fan var. O fan da dışarıya hava veriyor yani kasanın içine doğru bir hava akışı yok. Oyunlarda 65-70 arası sıcaklık beklerken 75-83...
Güncelleme: Elimde Rampage Helios 2 sıvı soğutma mevcut. Sadece oyun oynadığımdan dolayı şuanlık yeterli geliyor. 68-78 derece bandında piyasada Hava Soğutma bulunmadığından ötürü bekleyeceğim.
Ekran kartı ve işlemcinin termal macununu yenilemeyi dene. Bir de soğutman çalışıyor mu diye kontrol et. Ekran kartı fanları da dönüyor mu diye de kontrol et. İçine hava vur temizlensin bide bunların dışında olduğunu düşünüyorsan veya deneyip olmazsa yine yardımcı oluruz.
assassin 4s deepcool aklıma bu model çok yatıyor. Fakat stoklarda yok. Hiç bir soğutucu stoklarda yok bir anda piyasadan soğutucular çekildi. Corsair markasının da bulunmuyor.