XLostR isimli üyenin son içerikleri

1. XLostR

Yardım 15000 TL Tablet Önerisi

Hocam dediğim gibi android cihaz kullandığım için ios e yanaşmıyorum. Ayrıca bu fiyata 60 hz ekran olması açıkçası beni soğutmadı değil. Bazen de APK dosyalar vs. indirme ihtiyacı duyacağımı düşünerekten hiç yanaşmıyorum
  2. XLostR

Hocam Apple cihazlara pek iyi bakmıyorum. Hali hazırda android cihaz kullanıyorum ve 6gb ram in uzun vadede kurtarmayacağını düşünüyorum. 1756282375 Laptop olarak 15.000 tl ye ne var ki
  3. XLostR

En fazla 15.000 tl ye tablet bakıyorum. İşlemcisi uzun ömürlü ekranı iyi , beni en az 3 5 sene götürecek bir tablet bakıyorum. Çok ağır oyunlar oynamam ancak işlemci performansı önemli.
  4. XLostR

Dış Hemoroid Kendiliğinden Geçer mi ? (1.EVRE)

Öyle dedi hocam tam bilmiyorum bende. Dün geceden beri kullanıyorum. Etkisini gösterir mi ?
  5. XLostR

Doktora gittim hocam birisi lavaboya girmeden 5 dk önce birisi ise gece yatarken sürülecek 2 krem verdi. 1755076695 sağolun hocam aile hekimimle görüştüm 2 tane krem verdi madecassol ve redekain diye. Madecassol u gece yatarken ve sabah kalkınca sür dedi. Redekain i ise tuvalete girmeden 5 -10...
  6. XLostR

Merhaba Hocalarım. Bu sorundan muzdaripim. Yaklaşık 4-5 gündür sıçarken makatta bir ağrı hissediyordum. Geçmeyince ve bölgede fasulye büyüklüğüne yakın bir şişlik oldğunu fark edince dış hemoroid den şüphelendim. Ayrıca bağırsak problemim de vardı hazımsızlık gibi. Size sorum , bu hemoroid in...
  7. XLostR

Yardım 6000 TL Tablet Önerisi

Öğrenciyim ve yurtta kalıyorum. 6000 TL civarında bir tablet arıyorum. Genelde sunum hazırlama, PDF okuma, internette araştırma yapma gibi şeyler için kullanacağım. Az da olsa oyun oynarım ama benim için önemli olan işlemcisinin iyi olup, 1 yılda çöp olmayacak bir cihaz olması. Önerilerinizi...
  8. XLostR

Yardım 4000-5000 TL Arası 2.El Laptop Önerisi

Hocam Bu fiyata sanırsam 5-6- en fazla 7.nesil laptop bulunabilir. Forumdaki bilgili arkadaşlar yardımcı olacaklardır.
  9. XLostR

Bu Yaz Evde Kütle Kazanmak İstiyorum

Bu yaz senin için mükemmel bir zaman olabilir dostum. En iyi şekilde faydalanmaya bak. Forumdaki bilgili hocalarım sana yardımcı olacaklardır.
  10. XLostR

Yardım Minecraft 1.21.5 Bozuk Texture

Uzaktaki texture lar normal yaklaştıkça bozuluyor
  11. XLostR

Yardım Minecraft 1.21.5 Bozuk Texture

Minecraft 1.21.5 oynuyordum zelith launcher ile mobilde. Ancak texture böyle olduğu için oynayamaz hale geldi. Hayvanlarda çevrede vb. Hiç sıkıntı yok ancak texture böyle. Fps vb. Konusundada sıkıntı yok. Ne olur yardımcı olun oynamak istiyorum.
  12. XLostR

Yardım Elimdeki eski tableti değerlendirebilirmiyim?

Play hizmetleri desteği 5.1.1 dede var sanırsam. Android 8 veya 9 bulamazmıyım
  13. XLostR

Yardım Elimdeki eski tableti değerlendirebilirmiyim?

Selamlar arkadaşlar. Elimde galaxy tab a6(2016) var 7.0 inçlik versiyonu. Şuan android 5.1.1 olduğundan dolayı Youtube desteği devam etmiyor. Bu cihaza uygun custom rom var mıdır? Atarsam daha akıcı olur mu ve atmamda bir sakınca varmı? Atarsam ne olur ? Yardımcı olursanız sevinirim.
  14. XLostR

Yardım Bir fotoğraftan o fotoğrafın hangi uygulama ile çekilmiş olduğunu bulma

Bir fotoğraftan o fotoğrafın hangi uygulama ile çekilmiş olduğunu bulmak mümkün müdür ? Bir tane zoom uygulaması bulmuştum ve EXIF dosyalarını silmeden çok kaliteli çekiyordu. Telefon sıfırlandı ismini ve şeklini hatırlamıyorum. Sadece yedeklemiştim fotoları DCIM klasöründe zoomcamera adında...
  15. XLostR

Android Samsung J5 Prime Custom Root Atma

arkadaşlar elimde j5 prime var. Android 8 yüklü . Android 9-10 yapmak istiyorumda nasıl yapacağım hakkında pek bir bilgim yok. İnternette cihaza android 9 yükleyip One Ui halinde kullananlar var ve daha akıcı oldupunu söylüyorlar.
Geri