Bilgisayarda sıvı soğutmam arızalanmıştı ardından onu garantiye yolladıktan sonra işlemcinin kendi fanını taktım. Bilgisayar çalışıyor , görüntü geliyor , sıcaklıklar normal. Kısaca her şey düzgün çalışıyor ama arkada sürekli 1 2 kere fln da değil kasa çalıştığı sürece bip sesi geliyor . Bu gün...
Benim eski sıvı soğutucum
TH240 ARGB Sync AIO Liquid Cooler
Yenisi
TH240 Water 3.0 240 ARGB Sync
Eski sıvı soğutmam arızalandığı için garantiye yolladım . Bu üründen olmadığını için bana TH240 Water 3.0 240 ARGB Sync sıvı soğutucusunu yollamışlar. Sizce ne yapmalıyım ? Hangisi daha iyidir
Hocam şuan bilgisayar bende değil bilgili bir tanıdığım var ona söyledim deniyecekmiş çözülürse geri dönüş yaparım bide sizden bir şey daha isteyeceğim. Bu sorunu yaşayan kullanıcıları görüyorum forumlarda bu sorun neden oluyor onu açıklayabiliseniz bende diğer kullanıcılara çözümü anlatabilirim...
Hocam voltaj değerleri normal
1706702467
Sıvı soğutma dediğiniz gibi 240mm sistemin montojı ve sıvı soğutmada problem olmasında size katılıyorum bunu kontrol etmem biraz zaman alabilir kontrol ettikten sonra size geri döneceğim aklınıza bişeyler daha gelirse geri dönüş yapabilirseniz sevinirim...
Hocam sistemin hoş güzel ama işlemci ve ekran kartı modelin güçlü . Bu yüzden güç kaynağını 550W değil bütçen varsa biraz daha güçlü bir güç kaynağı almanı öneririm
Montajı ben yapmadım bilgili bir arkadaş yaptı bu soruya tam cevap veremiyeceğim
1706701531
Hocam sıvı soğutmada bi sorun olmadığını düşünüyorum . Elimde başka ram yok olsa denersin sorun ramdemi diye ramlerden biraz şüpheleniyorum. Ekran kartını sıcaklıkları normal. Güç kaynağı gayet yeterli ...