xneganzedd isimli üyenin son içerikleri

1. X

Yardım ARC Raiders kodumu alamıyorum: Amazon ve NVIDIA topu birbirine atıyor

anlamadım simdi bende 5070 aldım banada mı arc kodu vercekler
  2. X

Asus rtx 5060 8gb VS powercolor rx 9060 xt 16gb

rx 9060 xt tabii ki karşılaştırma bile yapılmasına gerek yok
  3. X

Zayıf saçlar için şampuan önerisi

kimseye söyleme, vichy dercos
  4. X

7800x3D ve 5060Tİ sistem

9070xt de normal 5070ten bahsetmitim
  5. X

7800x3D ve 5060Tİ sistem

vardı dün gece vatanda, birde neden olmasın 7500f 5070 gayet yeterli bi sistem ve 55 60k ya cok rahat toplanır
  6. X

Gaming gen trden kasa alışverişi

4 ram slotlu bi anakarta ihtiyacın yok eğer oyun odaklı ise, ddr5 sistemlerde 2 den fazla ram performansa kötü etki ediyor mhz 6000 ise 3000 küsürlere düşüyor
  7. X

7800x3D ve 5060Tİ sistem

5070 nasıl 1080p de darbogaz oluyor, kim veriyor bu bilgileri
  8. X

Öneri 1K Bütçeli SOUNDBAR/Hoparlör TAVSİYESİ

kulaklığımdan memnunum ama arada sırada film, müzik, video vb için kulaklığı çıkarıp rahat rahat dinlemek için bi hoparlor veya soundbar ihtiyacım var, bilgisayarımda Bluetooth özelliği yok o yüzden kablolu veya kablosuz ama kabloylada bağlanılan olursa çok iyi olur, ses kalitesi vb aşşırı iyi...
  9. X

Rampage zenith pro alınır mı?

ne aradığına bağlı, marka olarak düşünmüyorum tamamen verdiğim paranın hakkını alma derdindeyim zenith pro mouse çok iyi fiyata çok güzel özellikler sunuyor fakat bu klavye özellik olarak dolu olsada fiyat olarak beklediğimi vermiyor zaten 8k hz 1400tl lik mouseta da var bir klavyeden beklediğin...
  10. X

4K Yüksek Hz + Düşük ms Monitör

senin dilinden @Tayfunns hoca anlar.
  11. X

Rampage zenith pro alınır mı?

o olması lazım başka zenith pro klavye olduğunu sanmıyorum ama şunu söylebilirim aulanın win60he prosunu aldım manyetik klavye olarak gayet sağlam ve 1400 tl idi bu zenith pronun mouse'u aşırı fp ve kaliteli buda kalitelidir ama fiyatı hakkında bir şey diyemeyeceğime
  12. X

ACİL KABLOLU KLAVYE TAKINCA İNTERNET YAVAŞLIYOR

hocam kasa değil laptop ama kasa gelince yine boyle olursa dediğinizi dikkate alacağım 1763154040 OAIJHRGOJIAERHGOAJERHJGOJAERHG
  13. X

HOCAM LAPTOP TOPLAM 2 USB GİRİŞİ VAR NASIL BİŞEY BU YA ÖMRÜMDE İLK DEFA ŞAHİT OLUYORUM
  14. X

HOCAM SUANLIK BİRSEY YOK NEDEN BOYLE OLUYOR BİR BİLGİNİZ VARMI MOUSE İLE KLAVYENİN YERİNİ DEĞİŞTİRDİM DÜZELDİ GİBİ SEBEBİ NEDİR BUNUN
Geri