xnergalx isimli üyenin son içerikleri

1. X

Hangisini tercih etmeliyim?

12400F ve 3060Ti bileşenli daha uyguna bir sistem bulamadım ne yazık ki. 1. sistem iyi midir peki?
  2. X

Hangisini tercih etmeliyim?

Merhaba arkadaşlar, RTX 3060 Tİ & 12400F bir sistem almak istiyorum. Aşağıdaki şekilde farklı sistemler var, kafam çok karıştı. Hangisini önereceğinizi merak ediyorum. 1- Aşağıdaki sistem toplanmamış halde 18.000 TL'ye geliyor. Ekran kartı hariç hepsi jelatinleri açılmamış kutusunda ve 3 yıl...
  3. X

Aquarius 5T12-RTX3060 alınır mı?

Bunu duymak sevindirdi işte :) Kasa da güzel gözüküyormuş, güle güle kullanın.
  4. X

Ben sistemi beğendim aslında. Bütçeme de uygun ama değmez falan gibi bir yorum gelir mi diye düşündüm. Peki kasa ve PSU olarak Aquaris olan tercih edilebilir mi yoksa 900 TL fark verip coolest master mı almak gerekir dersiniz?
  5. X

@Koraybaba & @NasdaQ Sizlerin de yukarıda attığım sistem için mümkünse fikirlerinizi öğrenmek isterim.
  6. X

Görüşleriniz için teşekkür ederim. Fakat yetersiz kalma durumundan kastınız nedir? Oynayacağım oyunlarda ultra ayarlar falan gibi bir derdim olmadığını varsayarsak yine de yetersizlik söz konusu mu acaba?
  7. X

Merhaba arkadaşlar, Aşağıdaki linkte mevcut olan PC'yi almayı düşünüyorum. Sizce 16K fiyat iyi midir yoksa beklemek mi gerekir? Not: İşlemci ve ekran kartı olarak Intel/RTX düşünüyorum. O yüzden muadil önerecekseniz bile, bunu göz önüne alırsanız sevinirim. Not 2: Alınır cevapları/tavsiyeleri...
  8. X

Champion 5T12 sistem alınır mı?

evet, dolar kuru ile birlikte olduğu yerde zam geliyor. zaten ilk fiyatı ile uygun mu diye düşünürken, iyice yükseltiyorlar.
  9. X

2 ay önce o fiyatlara olan bir sisteme de şimdi gelip bu kadar ödeme yapmak üzücü gerçekten.
  10. X

Teşekkür ederim bilgiler için. Ekran kartı konusunda açıkçası biraz içim rahat artık benim de sonrasında yaptığım araştırmalarla. Yalnız dediğiniz gibi, anakart biostar için bir fikrim yok. Çok yorum da göremedim. Sadece bios menüsü karışık denmiş ama problem değil bence. Kaliteyle ilgili bir...
  11. X

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Sistemi akakçe'den tek tek yazdığımda ekran kartı hariç 9550 TL tutuyor. RX6600XT ise en ucuz 7590TL ve toplamı yukarıdaki sistemden daha pahalıya geliyor. Inno3d kötü bir marka mı acaba? Fikriniz nedir bu konuda?
  12. X

Herkese merhaba, Intel 12400F işlemci ve Inno3D RTX3060'lı aşağıdaki sistemi f/p olarak tavsiye eder misiniz? Daha fazla düşeceğine pek inancım olmadığı için eğer bu fiyat fazla değil derseniz almaya meyilliyim şu an. https://www.gamegaraj.com/urun/champion-5t-12/ Fikirleriniz için şimdiden...
Geri