XneverX isimli üyenin son içerikleri

1. XneverX

AMD Ddr5 OEM Sistem Fırsatı

Söyle kasayı 50ye bulduydum geçen ay babam izin vermedi aynı sistemin 9060xtlisini aldım üzücü
  2. XneverX

Yardım İncehesap ve Sinerji 5800x3d 10th Anniversary Fiyat Saçmalığı

Bu paraya ddr4 sistemi ddr5e gecirirsin XD
  3. XneverX

Ryzen 5 7500f İcin Bu Değerler İyi mi?

Selam ryzen 5 7500F kullanıyorum FSP NC3 soğutma kullanıyorum arkada discord spotify opera gx felan acıkken böyle dereceler alıyorum bence normal değil gibi ama kendim monte yaptıgım icin pekte güvenmiyorum sizce normalmi?
  4. XneverX

Unlost Eco 4 Aldım ama Bir Anda Gidiyor

Unlost eco 4 aldım bazen bi anda monitördeki her şey duruyor mouse haraket etmiyor sesler gidiyor napmalıyım garantiyemi gitmeli 2 3 kere oldu ilk kuruşum
  5. XneverX

Usb Belleği Biçimlendiremiyorum

İçindekileri herhalde sildim anlamadım ilk başta silinmiyordu hepsini sildim cmdeden sonra w11 pro atmak istedim icine yeni pc icin ama iso dosyası büyük dedi baktım biryerlere nsft yapın diyorlardı bende biçimlendireyim dedim biçimlendirilemedim sonra o youtube videolarındaki DiskPart has...
  6. XneverX

Çözüldü✓ Fsp Mc3 Soğutucusunu Takmadım

yaptım sonunda teşekkür ederim
  7. XneverX

:LOL:başardım demirle gelmiş şimdi cıkardım onu monteliyorum
  8. XneverX

Bu fan yüzünden altındaki şeyleri sıkamıyorum fanı nasıl cıkaracagım peki onuda söylememislerde
  9. XneverX

öyle bir sıkmıslarki vidalara zarar veriyorum herhalde
  10. XneverX

bunu izledim bunlarda siyah şeyler yoktu bende bunun vidasını açamıyorum nedense
  11. XneverX

Selam anakartim A620AM-B EVO elimde FSP NC3 var ama takma yerleri siyahli yerlere denk geliyor onları çıkarmayı denedim çıkmıyor işlemcinin etrafındaki küçük deliklerine tam olmuyor
  12. XneverX

Vatandan Hangi Macun Daha İyidir

Bilgisayar aldım termal macunu sipariş etmek istemiyorum gidip alacağım mediamarkfa stok yok vatan kalıyor Bu sefer fotoğraftaki hangileri iyidir yardın edermsisiniz
  13. XneverX

20 Bin TL'ye Telefon Önerisi

Kırılma ihtimalinin her telefonda oldugunu biliyorum herhalde sadece dayanıklılık olsun diye herhalde 2. el iphone 13 alıp adam gibi kullancam kırılmaz cam felan taktırırım
  14. XneverX

Ya dikkatli kullanma işi zor ya
  15. XneverX

Selam ben dünyanın en sakar insanı olabilirim son 4 yılda tam olarak 5 telefonu cenazeye verdik bir tanesi zar zor kurtuldu onu tamir ettiriyorlar şimdi onu kullancam bana kırılmayan güzel bataryası iyi nerdeyse kusursuz bir telefon lazım 2. el alacağım iphone 13 veya honor magic 8 lite arasında...
Geri