XNews isimli üyenin son içerikleri

1. X

Black & Decker Bcf601c 1 Ah Akülü Vidalama Makinesi 569tl

Piller yeniden doldurulabilir tercih edilmezse sık kullandığında ortalama bir şarjlıdan daha pahalıya geliyor. Hazır bir deliğe vidalama yapabilir, çok kuvvet gerektirmeyen sökümleride yapabilir. Onun dışında kullanılamaz.
  2. X

❌İndirim Bitti! Dewalt Mclaren Yeni Seri 2li Set 19990tl

Bu açıdan kesinlikle mantıklı ama ortalama fiyattaki bir şarjlı matkapta ev işlerinde size senelerce sorunsuz hizmet edecektir. Bir adet ürün için günümüz parasıyla 3-4k₺ üstüne çıkıldığında bireysel kullanım amacıyla çok mantıklı gelmiyor bana.
  3. X

❌İndirim Bitti! Dewalt Mclaren Yeni Seri 2li Set 19990tl

Bu fiyatlara retools gibi markalardan 2x6'lı set alabiliyorsunuz. Kişisel tavsiyem çok profesyonel bir iş sahibi değilseniz ya da bir ürünü bir ömür kullanma potansiyeliniz düşükse bu tarz ürünlere para vermeyin.
  4. X

Philips Oneblade Traş Makinesi 659tl

Yedek bıçak yerine bile alınır, oneblade makinelerin tüm versiyonları parasının hakkını veriyor.
  5. X

Yeni Toplayacağım Masaüstü Bilgisayar İçin Ekran Kartı Tavsiyesi

Seçmiş olduğum ana kart intel uyumlu amd desteklemiyor bu sebeple intel tabanlı bir setup kurmayı düşünüyorum. 5070ti benimde kafamda teşekkür ederim.
  6. X

Yeni Toplayacağım Masaüstü Bilgisayar İçin Ekran Kartı Tavsiyesi

Merhaba yeni masaüstü bilgisayar topluyorum. İntel PC toplama kararı aldım. Şuan elimdeki parçalar; Parçaralara geçmeden önce söylemekte fayda var görüntü hiç umrumda değil tek önemli olan şey performans. Kasa : Lian Li Lancool 217 İşlemci Soğutucusu : Lian Li Galahad II Lite 360mm PSU : Lian...
  7. X

❌İndirim Bitti! Lian Li Rs1200g Beyaz Psu - 7.999 TL

Aldım teşekkürler
  8. X

❌İndirim Bitti! 5000/500 TL İndirim Kodu: Amazonda500

Bende koltuk bakıyordum titanseat beast aldım. Teşekkür ederim. efe kardeşimin yorumundan görüp 6 taksit yapıştırdım kodla.
  9. X

Steelseries Arctis Nova 7 Gen 2 Wireless Oyun Kulaklığı / 6.999tl / 6-9 Taksit

https://www.amazon.com.tr/SteelSeries-Arctis-Nova-Wireless-Kulakl%C4%B1%C4%9F%C4%B1/dp/B0FS7LSTTZ/
  10. X

Steelseries Arctis Nova 7 Gen 2 Wireless Oyun Kulaklığı / 6.999tl / 6-9 Taksit

Değerlendirilebilir bir fiyata gerilemiş. - -
Geri