xNotter isimli üyenin son içerikleri

1. X

42-44K laptop önerisi

Selam dostum bu bütçeye 32ram biraz zor bulunabilir ben indirimlerle beraber 1-2 ay önce 36kya asustufgaminga15 4060 çekmiştim esnada onerebilirim gerçekten güzel cihaz 2. Günde biosbayarlariyla oynuyorum biosu cokerttim sevise yolladim kargoyla beraber 2 gün içinde tekrardan biosu yazıp...
  2. X

Oyuncu Koltuğu Arıyorum Bütçem 6-7k FP Ürün olursa sevinirim

dostlar donanım bilgisiyle dola dola totomuzu koyacak bir sandalye bulacak kadar bilgili değilim bana güzelinden bir oyuncukoltugu önerirseniz sevinirim. Ayrettende günde 8-10 saat oturan birisiyim.. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler :)
  3. X

Securty boot ayarı yaptim ekran gelmiyor

Dostlar Asus tuf gaming a15 laptop aldım 2 gün önce valoranta securty boot hatası alıyordum sonra securty boot ayarlarından bitane ayarı update yaptım galiba 5 tanesini yapmam gerekiyormuş şuanda ekran gelmiyor ve biosa giremiyorum ne yapmam lazim
  4. X

ASUs tuf15 alınır mı

Reis ben Az önce bu modeli sipariş ettim https://m.n11.com/urun/asus-tuf-a15-fa507nv-lp105-r5-7535hs-16-gb-512-gb-rtx4060-156-dos-dizustu-bilgisayar-69206420?magaza=gamers-arena Fiyatı 38000 TL indirimli haldeyken 36.500 e düştü kaçırma derim bu fiyata yok Asus tuf a15 iyi forumlar
  5. X

35-40k laptop önerisi

Asus tuflar ısınma sorunu olduğunu söylüyorlar uzun kullanımda sıkıntı cikarirmi hocam
  6. X

30-35k arası masa üstü cihaz arıyorum bulduğum bı sistemi alta bıraktım

Hocam ben 7700xt kullanıyorum assiri derecede memnunum AMD ekran kartlarından hiç cekinmeyin özellikle 7000 serisinden çok f/p kartlar önerim ise şu olur anakart ve 7700xt çekersen güzel olabilir M2 degistirebilirsin MSI yerine kioxia fln bütçeyi kısmak amacıyla B serisi anakart ve 7700xt...
  7. X

35-40k laptop önerisi

güvenilir mi? satıcı bir sıkıntı cikmazsin
  8. X

35-40k laptop önerisi

11. Sinifa giden bir Öğrenciyim oyun oynamayı severim aynı zamanda kütüphanede fazla ses yapmicak soğutması iyi olan bir laptop ariyorum bana öneren abilerim ablalarima şimdiden tesekkur ederim
  9. X

OYUN BULAMIYORUM YARDIM

SELAM DOSTLAR OYNAMASI ÜCRETSİZ HİKAYE OLUR SİMULATOR OLUR R5 7600 7700XT SİSTEM ALDIM VALODAN BAŞKA OYUN OYNAMIYORUM Bİ ÇMERİ YAPARSANIZ MUTLU OLURUM İYİ FORUMLAR
  10. X

65.000 TL Ye Topladığım Sistem Nasıldır Önerileriniz Varmı ? (Almadım Daha)

samsung evo 1tb ta okadar para vermene gerke yok kingston kc300 bakabilirsin dramli
  11. X

Ryzen 5 7600 için hava veya sıvı soğutucu önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/384753/thermalright-burst-assassin-120-tl-c12c-120mm-6-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ kanka ben bunu aldım daha yni 7600 için gayet iyi sogutuyor oyun yayını yapıyorum 65i geçmiyor alabilirsin
  12. X

OBS TE AMD EKRAN KARTİMLA KİCKTE YAYİN NASİL YAPARİM

Selam dostlar ben kickte yayın yaparken drop yiyorum ve uploadim 25-30 arası Sorun nerede bilmiyorim bitrate 8000veriyorum ama yine drop yiynrum Encoder ve diğer ayarları benim için baştan sona öneri yaparsanız mutlu olurum İyi forumlar..
  13. X

İKİ SİSTEMDEN HANGİSİ?

asus dual radeon rx 7700 xt oc 12gb GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G GDDR6 Şimdi dostlar ben yayın yapıyorum hep hayalimdi yapmak Kardeşimimin sisteminde gigabyte ekran kartı var ve güzel sogutuyo uzun süreli yayınlarda Ama Asus dualde gözüme carpiyo sizce hangisi uzun süreli...
Geri