Asus proart 4060ti 16gb aldım b550f gaming anakart ve r9 5900x ile kullanıyorum şuanlık 1080p canavar gibi 4060ti alınacak ise 16gb vram harici aradaki farka göre alınabilir ben gayet memnunum. Benim gibi nvidia harici üretici tercih etmiyorsanız tabi bu banda çok iyi amd kartlarda var tamamen...
Psu watt değerini 700 veya 750w yapma imkanınız var ise süper bir sistem olur fiyat bandıyla alakalı bir yorum yapamayacağım ddr5 sistemler hakkında fiyat bilgim yok.
Birkaç gün önce vatandan sistem topladım fakat ssd anakart elimde mevcuttu bu nedenle uyguna geldi. Bende aynı şekilde nvidia ekran kartı seviyorum, tercih ediyorum. 4060ti 16gb asus proart modelini 20k ya getirdim vatan indirimi ile birlikte aynı zamanda thermaltake versa t27 kasasını 750w 80+...
Görselde ki iki ekran kartından birini alacağım ikisi de aynı fiyata geliyor neredeyse. Özellikleri birebir aynı sayılır. Bu konuda danışmak istedim bir avantajı dezavantajı vardır belki diye. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Bütçenizi aşabiliyorsanız 4060ti 16 gb x3 msi beyaz vatanda 19k civarında indirimde onun dışında 17k ya colorful x2 fanlı 16gb var. Bitçe dahilinde 3060ti alınabilir 256 bit
İmzadaki sistem artık yok yeğenim kullanıyor. En başta hangimizin olacağı belli değildi 4 ay kullandım ve ücretini o ödediği için ona verdim. Bu nedenle sadece anakartım ve ssd lerim mevcut.
1708737229
Bu sistem haricinde sıfır veya ikinci el bir öneriniz var mı?
Çok fazla araştırdım fakat bu bütçede bulamadım. Bütçeye göre en iyi bulduğum 2.sistem bu ilk bulduğumun özellikleri daha iyiydi anakartı x570 idi fakat satılmıştı.
Yaklaşık 2 aydır sistem almayı düşünüyorum fakat bir türlü karar veremiyorum. Aslında kararım 2.el 1 yıl garantili sistem almak özellikleri şu şekilde
İşlemci:-Amd Ryzen 9 5900X 12core
Anakart: -Gigabyte A520M-K
Ram: -(2x32)64gb 3200 MHz
Ekran Kartı: -Zotac Gaming GeForce RTX 3070ti
Sıvı...
20k civarına amd + nvidia rtx 3060ti ve üstü sistem arıyorum anakartım rog strix b550f gaming hali hazırda var o nedenle anakart düşük olsa da olur am4 bir sistem arıyorum. Önerisi olan var ise çok yardımcı olur. ryzen 5 5600 en düşük işlemci modeli olursa çok daha iyi olur.