Xoleda isimli üyenin son içerikleri

1. X

CS2 sürekli ms dalgalanıyor.

Modeminizin anasayfasına girip QoS açarsanız çözülebilir sorun birde powershellden şu komudu girebilirsiniz New-NetQosPolicy -Name "LowLatency" -IPProtocolMatchCondition UDP -PriorityValue8021Action 6 eğer sorun çıkartırsa kaldırmak için Remove-NetQosPolicy -Name "LowLatency"
  2. X

17k Bandında tablet önerir misiniz

Xiaomi pad 7 kalem ve klavye lazımsa stokları sıkıntılı nadiren geliyor ve 2 günde bitiyor stoğu
  3. X

AX1800 USB Wifi Adaptörü Upload 20'den Yukarı Çıkmıyor

Hocam teşekkür ederim önceden yaptığım bir wifi ayarı ile alakalıymış
  4. X

AX1800 USB Wifi Adaptörü Upload 20'den Yukarı Çıkmıyor

Telefonumla aynı yerden test yapınca uploadı çok daha yüksek alıyorum bu usb alıcıyla sabit 20 upload alıyorum üstüne çıkmıyor usb 3.0 portuna takılı sorun driverda mı yoksa üründe mi? Teşekkür ederim
  5. X

Xiaomi pad 7 Vs Poco Pad x1

Yazılım olarak herhangi bir farkları var mı? Xiaomi Focus Peni kullanabilir miyim Poco padde? Donanım olarak tamamen aynılar sadece poco pad 512gb depolama ile geliyor pad 7 ise 256 Teşekkür ederim
  6. X

20k ya kadar tablet onerisi ders calısmak icin

hocam paperlike koruyucunun kalemi aşındırabilecek bir yüzeyi var mı ona göre bende paperlike koruyucu almayı düşünüyorum
  7. X

Bu hazır sistem alınır mı

ikiside değil
  8. X

20k ya kadar tablet onerisi ders calısmak icin

Focus pen stock bulabilirsen Xiaomi pad 7 stokla uğraşamam diyorsan honor pad v9 veya klavyeside olsun diyorsan matepad 11.5 bakabilirsin (google servisleri olmadığı için sorun yaşayabilirsin gbox ile kısmen çözülüyor ama bazı programlar sorun çıkartabiliyor)
  9. X

Yardım Xiaomi Pad 7 kalem, klavye stok sorunu ve Huawei Matepad 11.5 2025

Ekran ve işlemci olarak her türlü xiaomi daha iyi fakat focus pen stoğu yok klavyesininde stoğu yok bunlar nekadar sürede bir yenileniyor bilgisi olan var mı? Sırf kalem ve klavyeyi ayrı ayrı toplamamak için huawei matepad 11.5 14.5kya almak mantıklı mı? Teşekkür ederim
  10. X

Yardım TEMU SKATEZLERİ NASIL?

kendim kullanmadığım için bir şey diyemem redditte ice v2 daha iyi diye oylamışlar
  11. X

ice v2 stok yok şuanlık https://wraithesports.com/products/esptiger-ice-v2-skates-universal-dots https://wraithesports.com/products/x-raypad-obsidian-mouse-skates Ice v2 nin başka bir modeli pek bilgim yok youtubedan bakabilirsin ice v2 daha smooth hissettiriyormuş bu modele göre...
  12. X

aj159pronun skatezleri cidden aşırı kötü 6 senedir kullandığım bloody a60 ın skatezleri bile daha iyi 300-400tl verebilirim diyorsan esptiger ice v2 ve diğerleri var veya xraypad obsidian var
  13. X

Windows 11 Güncelleme sonrası bazı uygulamalar bozuldu

teşekkür ederim
  14. X

Çözüldü✓ AMD Klasörü 61 GB Yer Kaplıyor

installer klasörlerini silebilirsin
Geri