Xoozy isimli üyenin son içerikleri

1. X

Yeni Alinan Laptopta Microsoft hesap kitlendi hatasi

Arkadaslar selam, bugun yeni bir laptop aldim. Ancak microsoft hesaplarima girmeye calistigimda bu tur hatalarla karsilasiyorum. Baska bir hesap olusturup ona girdigimde ise bir sure sonra yine hesabiniz kitlendi hatasini veriyor. Ileriye basip telefon numarimi girip kodun gelmesini bekletigimde...
  2. X

Adobe Premiere Medya Ayarlari

edit: timelinedan degistirmek istediginiz medyaya tiklayin, sonra yeni medyaya tiklayin ardindan tekrardan eski medyaya sag tik yapip Replace With Clip > From Bin yapin.
  3. X

Adobe Premiere Medya Ayarlari

Arkadaslar iyi forumlar, ben buradaki medyanin sadece kendisini degistirmek istiyorum, ayarlarina dokunmadan. Yani asagidaki ayarlar kalacak medyanin sadece ve sadece kendisi degisecek bunu yapabilmek mumkun mu acaba?
  4. X

Fiber modemdeki sıkıntı

İyi forumlar, bunun üstüne su döküldü ardından hiçbir ışık yanmamaya başladı. Elektrik gelmiyordu power yanmıyordu yani. Sonra kurutma makinesi ile kuruttum şu an böyle. Sorun nedir acaba? 1670089433 Fotoğrafı görüyor musunuz? Alarm kırmızı, data yeşil, power yeşil, pon hiç yanmıyor
  5. X

Fiber modemdeki sıkıntı

İyi forumlar, bunun üstüne su döküldü ardından hiçbir ışık yanmamaya başladı. Elektrik gelmiyordu power yanmıyordu yani. Sonra kurutma makinesi ile kuruttum şu an böyle. Sorun nedir acaba?
  6. X

28K Gaming Laptop Onerisi

Arkadaslar selam, butcem 28K. Sadece oyun oynayacagim, bana bir sikinti cikarmayacak bir laptop almak istiyorum. Aklimda su an Monster Tulpar T7 V22.2 modeli var fakat Monster markasi uzerine cok fazla olumsuz yorumlar goruyorum. Sebebi nedir nedendir bilmem ama Monster almak nasil olur bu...
  7. X

ShadowPay Steam API Key istiyor mu?

arkadaşlar bir itemim var ve shadowpay üzerinden satmak istiyorum. ama bir scam bilgisi uyarısı veriyor ve ardından onayladığım zaman steam api keyim oluyor. her defasında iptal ediyorum ancak her onayladığımda geri geliyor. bunu shadowpay mi yapıyor?
  8. X

TW3:Wild Hunt canavar postu nereden bulunur?

bunu internette arattığımda başka bir şeyler çıkıyor. acaba türkçe çevirisi mi yanlış? ingilizceye de çeviremiyorum. bunu nereden bulabilirim? @Vesemir @Rennes
  9. X

The Witcher 3 gelişmi ayı zırhı nasıl elde edilir?

dostlar bende normal ayı zırhı var. şemalarıma baktığımda üstün ayı zırhını gördüm onu yapmak içinde gelişmiş ayı zırhı gerekiyormuş. bunun bir seri şeklinde olduğunu öğrendim sonradan. gelişmiş ayı zırhının şemasını nereden bulabilirim?
  10. X

Temizlik zamanı gelmiş mi?

Bilader zorla mı mesaj yazdırıyoruz? Çok dokunuyorsa engel at geç ya da varsa kara liste falan. Heriflere bak ya gelmişler kendilerince komiklik artistlik yapıyorlar.
  11. X

Yani bunu zaten anlıyoruz. Amaç konudan bahsetmek zaten. Konu başlığı da biraz daha dikkat çekici oluyor bu sayede. Bu mesaj kasmak için boş yorumlarınızı başka yerde yapın hacım.
  12. X

Soson olarak kasanın yeri kötü mü arkadaşlar? Yükseklik 80 cm eni 75 cm uzunluk 160 cm masaının. Kasa ile masanın en yakın tarafı arasında 10 cm var.
  13. X

The witcher 3 oynarken her şey full ayarlarda 1080p de ekran kartı 79 işlemci 75 falandı.
  14. X

Arkadaşlar bu fanların önünde tamper camı nasıl temizleyebilirim fanları çıkarmadan? Macunu alınca toplu temizlik yapmayı düşünüyorum. Şimdilik tozunu alayım.
  15. X

aslında sıcaklık değerli normaldi sık sık afterburnerdan bakarım aslında. 1611568889 Bu arada arkadaşlar işlemci fanınnın arasına sıkışan tozları bıçakla temizlesem olur mu?
Geri