Öncelikle mrmerhaba, 15k bütçem var 2 el laptop arıyorum genelde MTA Fivem valorant CS2 gibi oyunlar oynuyorum arada başka oyunlar oynarım önerilerinize açığım.
Öncelikle merhaba, 10k bütçem var ve Valorant olsun, CS2 olsun, FiveM olsun, MTA olsun sadece bunları oynuyorum. Bunları açacak bir laptop önerisi istiyorum 2 el.
Genelde 4 bin TL paraya ihtiyacım var ne iş varsa yaparım diyordum sordukları soru kalıcı mı gelicen yoksa parayı alıp gidicenmi ölüyordu bende parayı alıp gidicem diyordum o zaman olmaz diyorlardı. Bize uzun süreli eleman lazım diyorlardi
Oda doğru ama belirttim gibi ailem bana harçlık hiç vermiyor desem doğru olur. Sadece aydan aya faturamı ödüyorlar var ayda 400 TL abonman parasını veriyorlar. Evden okula yurusem desem 4.5 km yurunurmu bilmiyorum dersim sabah 7 de başlıyor. Nasıl para bulurum peki iş vs sordum başta ama herkes...
Maddi durum kötü denmez asgeriden yüksek ama ben neredeyse 5 parasizim. Dışarı çıkarım arkadaşlarımla cebimde para olmaz ailem para istedim zaman ise vermezler. Bir çocuktan özendim kupon yapıyordu ve cebi hep doluydu bende o ona özendim ama meğerse yalanmış onun dedileri. Anne ve babasının...
Zaten kartımı kırdım bu kadar batağa düştüm daha düşmem. Yukarda yazdim harçlık almıyorum ailem aydan aya faturamı öder abonman odere o kadar yemek vs evden götürürüm. Bayram vs gibi zamanlarda elime geçen 3-5 kutusuda alırlar ondan ne yapacağımı bilemedim.
Hocam harçlık vs almıyorum sorun o sadece aydan aya telefon faturamı öderler o kadar. Birde kalkıp 3 bin verecek hiçbir arkadaşım yok. Yemek vs evden götürdüm için otobüs abonman kullandım için ortada kaldım ve ne yapacağımı bulamadım.