xorram13 isimli üyenin son içerikleri

1. X

Çözüldü✓ Driverları nereden indirmeliyim?

MSI Center nasıl stabil değil çok da iyi ben kullanıyorum
  2. X

GTX 1650S ALMALIMIYIM-NASILDIR?

adam belirli bir bütçe söylemiş bu bütçeye alabileceği en iyi sistem bu Site güvenilir ordan dizdim siteyi Parçaları ayrı ayrı dizseniz 30k bulur
  3. X

Monitörle beraber benim dediğim 25k civarı tutar 4060 lı Yani üstüne 5k koymayacaksanız oyunlarda sıkıntı yaşarsınız hem optimizasyon açısından hem de fps olarak ne olursa olsun 1650 en az 6 7 senelik bir kart 4060 ise geçen sene çıktı
  4. X

4060 duruyor hazır sisteme en az 8 sene kullanırsınız daha ne hocam
  5. X

https://www.gaming.gen.tr/urun/200864/holmes-itachi-intel-i3-13100f-asus-dual-geforce-rtx-4060-v2-bulk-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ 4060 lı sistem var ???
  6. X

LOL de 5. takım arkadaşı arıyoruz

Elo plat gold arası acil bekliyoruz nicki yazın
  7. X

ACİL 5 LOL GELİCEK ?

5. arıyoruz acilen elo plat civarı nicki yazın ekleyelim
  8. X

Çeşitli mavi ekran hataları(Minidump)

Gamepadi çıkardım oldu hocam teşekkürler
  9. X

Sistem Amd ryzen 5 7600 RX 6800 (MSI GAMING Z TRIO) MSI B650 M-A WIFI KİNGSTON DDR5 5600 MHZ 16GB RAM 500 GB SSD FPS 650+50 W PSU
  10. X

Bilgisayarımda RDR2 açılınca direk mavi erkan veriyordu forumda okumuştum psu güç kablosunu itin İttim açıldı fakat oyundayken maviyi yedik Sonra minidump dosyası oluştu analiz edebilir misiniz https://disk.yandex.com.tr/d/G-tTRTsfl2Z2Pg
  11. X

RDR2 aniden kapanıyor

Merhaba. Önceden çok rahat bir şekilde oynadığım RDR2 3 aydan sonra açılmamaya başladı. Zaten bilgisayarı ilk açısta bayağı bir mavi ekran veriyordu driver güncelleye güncelleye düzeldi gibi. CRITICAL_PROCESS_DIED DPC_WATCHDOG_VIOLATION Bunlardan bazıları herkes minidump diyor ama minidump...
  12. X

yeni RX 6800 aldım. oyunlarda çok drop yiyorum

Kanka technopatta çok bilgili bir tanığdığım var konuyu oraya aç yardım etmesini isterim
  13. X

Bu adam kim acaba çok merak ettim

Kanka adamı sordum bir tane mal işsiz biri demiş diğerleri sen kimsin demiş
  14. X

Hayır adamla fotoğraf çektirdim de ünlü birinin düğününde kim olduğun bilmiyorum ondan soruyorum 1723882587 milli eğitim tanıtım toplantısı 2024 te en sağda yer almış kendisi
  15. X

Geri