xperia isimli üyenin son içerikleri

1. X

En Ucuz Sistemi Bulmak İçin App Geliştirdim: enucuzsistem.com

Hocam site şahane olmuş elinize sağlık bir sorum olacak bu Gamingen.tr güvenilir mi hazır sistem alacağım müşteri hizmetleri vesaire nasıl
  2. X

Lexar ARES 2nd Gen RGB 64GB (2x32GB) 6400MHz CL 32 bu ram anakartıma olur mu?

MerhabalarLexar ARES 2nd Gen RGB 64GB (2x32GB) 6400MHz CL 32 bu rami almayı düşünüyorum fakat Asus rog strix b850 g gaming anakartım'da expo , xmp profillerini açıp sorunsuz kullanım olur mu?
  3. X

Gaming gen hazır sistemlerde sıvı soğutmaları montajlayıpmı gönderiyor

Teşekkürler tüm sorular kalktı kafamdan bende alacağım gamingen den hazır sistem yakında
  4. X

Hocam peki nasıl geliyor sistem kablolaması bios güncellemesi vesaire nasıl Windows 11 yüklü bir şekildemi geliyor
  5. X

Ben sıvı 360 mm soğutma için söylemiştim onun takılı halde gelmesi lazım hava soğutma zaten olmaz demonte olarak gelmesi lazım
  6. X

@jeseix hocam böyle montajsız gönderiyorlarsa sıkıntı peki başka önerebileceğin site varmı : itopya ,teblion,gamegaraj,incehesap vesaire hangisi daha iyidir gerek kablolama gerek montaj konusunda bende hazır sistem alacağım yüksek bütçeli fakat rezillik yaşamayalım boş vaktimde yok malesef
Geri