Xpertronic isimli üyenin son içerikleri

1. Xpertronic

HyperX Cloud 3 S Ses az ve boğuk

ben çok denedim eq ayarı vs ilk haline göre çok düzeldi ama çok ufak o boğuk ses ve oyunlarda ses kısıklığı bilmiyorum kalıcımıdır ama düzelmedi iade ettim o yüzden
  2. Xpertronic

Çözüldü✓ Kablosuz gaming kulaklık önerisi

Yok maalesef hala kafama yatan bir şey bulamadım bekliyorum :D
  3. Xpertronic

Mouse Padd Önerisii.

https://wraithesports.com/products/wraith-spirit-of-aim-mousepad şunu kullanıyorum çok memnunum ama bütçene uymuyor
  4. Xpertronic

Kaliteli Gaming Kulaklık Önerisi?

kanka x9 da şu mikrofonda ki ses ışığı yanık mı sürekli ?
  5. Xpertronic

10k üstü 1778232154 aslında kaliteli olduğu sürece illa bu fiyatlar olması şart değil daha düşük fiyata da olabilir ses seviyesi ve ses kasma açısından iyi bir kulaklık arıyorum 1778232184 pelta için dedim kanka istemiyorum diye :)
  6. Xpertronic

bu kulaklıları istemediğimi belirttim kankam bunların harici daha üst seviye bir kulaklık arıyorum aslında
  7. Xpertronic

teşekkür ederim kanka iem düşünmüyorum
  8. Xpertronic

❌İndirim Bitti! ASUS TUF Gaming 24.5 inç 0.3 ms 310 Hz - ₺3.499

iptal yediniz mi alanlar ?
  9. Xpertronic

aldım kanka cloud 3 s ama kulaklık ne kadar ayar yaparsam yapayım ses seviyesi oyunda az geliyor memnun olamadım iade ettim
  10. Xpertronic

arkadaşlar cloud 3 s rog pelta blackshark v3 bunların haricinde adam akıllı gaming kulaklık yok mu kablosuz bütçe 10+ kaç aydır bir kulaklık bulamıyorum
  11. Xpertronic

SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless alınır mı?

corsair hs80 wireless kullanıyordum kırıldı değiştirmek için cloud 3 s aldım ama ondan da tam memnun olamadım oyuna girdiğim de hs80 e göre ses seviyesi çok aşağılarda kalıyor [H3 id='SteelSeries+Arctis+Nova+Pro']SteelSeries Arctis Nova Pro [/H3] almayı düşünüyorum önerir misiniz bilen...
  12. Xpertronic

Kulaklık önerisi istiyorum

ikiside var diye biliyorum
  13. Xpertronic

sesi iyi de az kardo bana göre 1777835152 bilmem ben çok beğenemedim o kadar ayar yapmama rağmen
  14. Xpertronic

ses seviyesi ve ses kasma durumu nasıl kanka cloud 3 de ayar yapmama rağmen bi boğuk ses alıyordum
  15. Xpertronic

başka öneri ?
Geri