Xpertronic isimli üyenin son içerikleri

1. Xpertronic

Bu Monitör Alınır mı ?

https://www.amazon.com.tr/Donkey-Gaming-Monit%C3%B6r-Piksel-Garantili/dp/B0GHSNRDMQ/ref=sr_1_6?crid=1QSXCHAE9K945&dib=eyJ2IjoiMSJ9.5zEtB_PY1VBgiMRGW6p6Xfv9O3LqSc8aBc0zmmMlTL45idA3s_4v41N8kVj0ms5bB4usl2OXdRr10xv01S115PEl4kjOkYSYX_5RDo2h_7CWS_dl0zNIzsLvkMgoYkz0dd3Av8DEmi3PWDKqf6o9fGe0G5rsP7FE5xJLLj...
  2. Xpertronic

Bilgisayarımın Kasasının Üstüne Kola Döküldü Ne Yapmalıyım?

20k saatim var rustta zaten kfkfkfkg 1786186861 Risk alcam şimdilik dursun bakalım 1786186883 Teşekkürler dostlar
  3. Xpertronic

Pc kapalıydı zaten döküldüğü zaman açıkken dökülmedi aktif güç yoktu zaten temizledim o an sabah tıkladım güç geliyor fan çalışmıyordu bios vs sıfırlamış sistem şimdi bir sorun yok
  4. Xpertronic

Dostlar şimdi direk açtım açıldı herhangi bir şey yapmama gerek var mı
  5. Xpertronic

Temizleme yapıp denemiyorum o zaman?
  6. Xpertronic

Dostlar dün kasanın üstüne kola döküldü bende hemen fişi çekip sildim vs sabaha kadar beklettim sabah açtım ekran kartı ışığı yanıyor anakartta ledler yanıyor ama güç gelmiyor neresi yanmıştır sizce eğer anakart yandıysa B450 mk yerine ne alabilirim bugun tam temizlik yapacağım eğer yine...
  7. Xpertronic

Bu Soğutucu Alınır mı Alternatif Ne Önerirsiniz?

https://www.arcelik.com.tr/hava-sogutucu/arcelik-ac-6030-hava-sogutucu Dostlar vantilatör kullanıyordum bozuldu şöyle kaliteli bir şey istiyorum klima var ama çalışma odasında yok vantilatör ile idare ediyordum çok iyi olmuyordu tabi ama Bi tık kaliteli bir şey arıyorum sıcaklar çok artınca...
  8. Xpertronic

Hangi Arabayı Önerirsiniz?

valla ilk aracım olacak çok bilgili değilim bu konuda 😂
  9. Xpertronic

Kahramanmaraş ama burda yoktur yakın çevre de olabilir
  10. Xpertronic

teşekkürler 1783410350 arkadaşın üstteki attıkları iyi değil mi manuel mi bakayım ?
  11. Xpertronic

hangi modelini alcam dostlar
  12. Xpertronic

BRavonun hangi modeli acaba
  13. Xpertronic

cebimde nakit 300 bin var dostlar üstüne kredi çekip bi araç almayı istiyorum ne önerirsiniz 250 bin çekip 550 civarına bi araba düşünüyorum ama ne alabilirim sorunsuz karar veremedim
  14. Xpertronic

Firavunstore Güvenilir mi?

bu siteyi kullanan var mı güvenilir mi diğer sitelere göre arada uçurum fark var dolandırıcı gibi duruyor ama https://www.firavunstore.com/league-of-legends-10875-rp-sansi okey şansı yazmışlar :D bu siteler neden ayakta hala ?
  15. Xpertronic

Öneri Hyper X Cloud 3 S Wireless mı Razer Blackshark V3 Pro Mu

corsair hs80 wireless kullanıyordum kırıldığı için cloud 3 s aldım ama ses seviyesi beni çok tatmin etmedi iade ettim oyunlarda sesi kısık alıyordum bir çok ayar yaptım bi türlü ısınamadım iade ettim razer blackshark v3 aldım çok daha memnun oldum kişiye göre değişir ama ben razerden daha çok...
Geri