xpg99 isimli üyenin son içerikleri

1. xpg99

Yardım İNCEHESAP.COM İADE REZİLLİĞİ

geçmiş olsun hocam
  2. xpg99

Ryzen 5 5500 rtx 3050 darboğaz yaşatır mı

Darboğaz söz konusu olamaz hocam ancak 3050 yerine daha uyguna Rx 6600 almanızı öneririm.
  3. xpg99

rtx 4060 ti mı rx 6700xt mi

Aralarında 3-5 fps fark var bence rx 6700 xt hocam. Hemde f/p
  4. xpg99

Napolyon filmi soluk olması salonla mı alakalı?

Hocam neden öyle yapıyorlar bilmiyorum çok kötü duruyor ya parasına da yazık oluyor zevki de kaçıyor filmin. Pandemiden sonra böyle oldu.
  5. xpg99

Napolyon filmi soluk olması salonla mı alakalı?

Sinemadan kaynaklıdır hocam. Bende cinemaximum sinema salonuna gidiyorum aynı durum var orada da.
  6. xpg99

Argb dönüştürücüye rağmen Rgb yanmıyor

@freygasm hocam ? 1699637202 up
  7. xpg99

Çözüldü✓ İtopyadan Aldığım Hazır Sistemin Psu Patladı

kanka ne ahmak adamsın sen ya bu kafayla sen nasıl geldin bu zamana şüphe duyuyorum
  8. xpg99

Eminim ancak senin için aynı şeyi diyemem adamı yediniz 2 saattir burda fanboyluk ayağına
  9. xpg99

Olm ne ***** adamsın sen ya adamın söylediği tek bir cümleyi dahi anlamamışsın
  10. xpg99

***** oğlu ***** adam da niye konu açmış sence? Olm siz ne çeşit varlıksınız lan
  11. xpg99

Hocam raporla konu kapansın bu kadar ahmak bilgisiz insanlarla olacak iş değil bu. Senin mağduriyet giderilmezse ver Thh’ye her türlü alırsın o parayı. Zaten Thh’ye verince orada Gamebooster yazmayacak İtopya şirketi yazacak 😀😀
  12. xpg99

Ürünü Gamebooster mı satıyor? Beni alakadar eden satan yerdir. İki firma da bunu anlaşmalı satıyor. Haksız diyorsun bir de hayatında kaç kere bu durumla karşı karşıya kaldın ya da ne kadar bilgin var buradan tahmin edebiliyorum ben. Ürünün garantisini öne süreceksin ürünü sen İtopya’ya...
  13. xpg99

Hocam konuşun eğer mağduriyet giderirseler ki gidermek zorunda gidermezse de ver Thh’ye alırsın parayı geri
  14. xpg99

Valla ne adamlar var şu sitede ben 1 yıl geçmesine rağmen para iadesi aldım niye suçlu şirketti 😀 Adam da göz göre göre aldı ya o malı savunduğunuz İtopya’nın da kaç Tl’ye sattığı kalitesiz Psu’ları görüyoruz
  15. xpg99

Olm şirket satmayacak o zaman akıl sağlığın yerinde mi senin? Patladı bu zararı şirket karşılayacak ha karşılamadı ben olsam tazminat açar paramı kat kat alırım
Geri