Hayırlı günler dizüstü bilgisayarımın klavyesi bozulduğundan %75 (F takımı olan) harici klavye arıyorum aşağıdaki 2 marka arasında kaldım. Genelde FiveM...
Hayırlı akşamlar dizüstü bilgisayarımın klavyesi yavaş yavaş çalışmamaya başladı o yüzden yeni bir harici klavye almayı düşünüyorum. Nasıl bir klavye tercih...
Hayırlı akşamlar, arkadaşım oyun için dizüstü bilgisayar arıyor bütçesi 1000-1800 euro (53.000-96.000) arasında olan hem de bu fiyata alınabilecek en iyi...
Hayırlı günler evimde Xiaomi'nin 2.nesil TV boxu var ama kumandası maalesef çalışmıyor yeni bir kumanda almayı düşünüyorum nasıl bir kumanda almalıyım?
Hayırlı günler. Bufferbloat testinde skorum D. Sabahları ping'de bir sorun yaşamıyorum ama akşamları girdiğim oyunlarda fazla insan olunca takılmalar...
Hayırlı günler. Dizüstü bilgisayar kullanıyorum. Klavyemin W ve D tuşlarına yaş döküldüğü için çok zor çalışıyor. Yeni bir klavye arıyorum; hem parasıyla...
Hayırlı günler, hem günlük kullanım için mouse pad hem de ara sıra CS2 gibi rekabetçi oyunlarda da üzmeyecek fiyat performans mouse pad arıyorum, fiyatı...