xplpeX isimli üyenin son içerikleri

1. X

Hem vds hemde fiber destekleyen modem arıyorum

Vallahi bende müşteri hizmetlerinin yalancısıyım bana böyle dediler her modem desteklemez seri no falan karıştırdılar bende riske atmak istemedim
  2. X

Alternatif çözüm yoksa evet dayanmak zorundayım
  3. X

Hocam modem değişimi talep ettiğimde benden 15 ay süreyle ödemeli modem alıyor ancak aldığım modem 100mbps kadar destekliyor ondan dolayı pek yanaşmak istemedim 1774652264 İdare etme konusu hocam şöyle şuan 50 kusür destekliyor ben 10 alıyorum idare edilecek bir tarafıda kalmadı
  4. X

Merhabalar, Bulunduğum yere yaklaşık 1-1.5 ay içinde fiber gelecek şuanda vdsl internet kullanıyorum. Ancak şuan kullandığım modem arızalı olduğu için paketimdeki almam gereken hızları alamıyorum bu yüzden modem değişikliliği yapmayı düşünüyorum konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz Not: TT...
  5. X

16 yaş a1 ehliyet alabilirmi

alabiliyorsunuz hocam
  6. X

Spora yeni başladım neler yapmam lazım

temiz beslenmemde ki sebep o zaten o karın bölgendeki yağlar temiz beslenip spora devam etmenle düzelir ancak spor yapıp yemekten kısarsan sporun faydası olmaz üstüne vücudunda sarkmalar meydana gelir
  7. X

Spora yeni başladım neler yapmam lazım

hocam olabildiğince temiz beslen yemek yemekten kısma kilo kütle oranın gayet iyi 1-2 ay boyunca ağırlıktan ziyade kendini hareketlere adapte et formunu bozma zaten 1-2 ay sonra vücut alıştıkça istemsizce o ağırlıkları arttırıcaksın sadece sürece güven
  8. X

Sıvı soğutma önerisi 240mm

hocam inanın çok hakim olduğum bir konu değil. anakarta bağlı olduğu sürece istersen asusun programından bile kontrol edebiliyorsun, tek bildiğim o var.
  9. X

uygulaması da var hocam hemde sıvı soğutmanın kablosunda da var
  10. X

Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 tavsiye ederim kendim kullanıyorum
  11. X

Papara Tarzı 18 yaş altının kullanabileceği banka kartı önerisi

bilader paparayı kullandım sorun yaşadım tarzı bir şey yazdın da biz mi görmedik laf söylüyosun. adam akıllı derdini anlat ona göre desin millet. insanlara atarlanıyorsun bir de ey Allahım
  12. X

Öneri Yaza acil motor önerisi

yok heralde hocam ya internetten araştırırsan daha net bir bilgiye ulaşabilirsin
  13. X

eywallah hocam. Torku falan motora göre iyi güzel hızlanması da var bi yamaha honda motorları kadar olmasa da iyidir hocam bi sorun problem yaşamazsın
  14. X

cbs ve evet çıkarabiliyorsun arkadaşım daha yeni aldı.
  15. X

Rks den Newlight 125 Pro , Freccia var 125-150 cc ikiside güzeldir aklıma gelen bunlar hocam motor fiyatları fazlalaştığı için aklımda kalan kullandıklarım bunlar haricine de bakabilirsin ama frenleme sistemine dikkat etmeni tavsiye ederim en kötü CBS sistemine sahip motorları kullanman daha...
Geri